Made my day.
Posted by eziic_miglaa on 05.06.2009 at 15:29Kad izlasīju, tad smējos tik ilgi, ka sapratu, nē, nedrīkst nepiefiksēt.
THE PROBLEM
Man ir jautaajums.
Es panjemu no saldeetavas saldeejumu Karlsons (vinjam viena dalja ir baltais saldeejums, otra dalja bruunais, tad viena puse ir paarklaata ar zapti, un tas viss ir shokolaades glazuuraa). Saldeejums tiek iekraameets kruuzee, un ielikts mikrovilnju kraasnii. Iesleegta kautkaada videeja jauda, un tur tiek patureets aptuveni 15-20 sekundes.
Jautaajums - kaapee shajaas sekundees zapte paspeej palikt karsta, izkauseedama arii shokolaades glazuuru, kas to paarklaaj, bet viss paareejais saldeejums cik bija auksts un ciets, tik arii palika? Arii shokolaades glazuura citaas pusees ir tik pat auxta un cieta kaa bija.
Driixt atbildeet gudri, iesaistot fiziku. Es atbildi nezin.
P.S. Meerkjis shai proceduurai it kaa ir padariit saldeejumu bishk miixtaaku, shis triks tikai shvaki straadaa ar Karlsonu.
THE PROBLEM
Man ir jautaajums.
Es panjemu no saldeetavas saldeejumu Karlsons (vinjam viena dalja ir baltais saldeejums, otra dalja bruunais, tad viena puse ir paarklaata ar zapti, un tas viss ir shokolaades glazuuraa). Saldeejums tiek iekraameets kruuzee, un ielikts mikrovilnju kraasnii. Iesleegta kautkaada videeja jauda, un tur tiek patureets aptuveni 15-20 sekundes.
Jautaajums - kaapee shajaas sekundees zapte paspeej palikt karsta, izkauseedama arii shokolaades glazuuru, kas to paarklaaj, bet viss paareejais saldeejums cik bija auksts un ciets, tik arii palika? Arii shokolaades glazuura citaas pusees ir tik pat auxta un cieta kaa bija.
Driixt atbildeet gudri, iesaistot fiziku. Es atbildi nezin.
P.S. Meerkjis shai proceduurai it kaa ir padariit saldeejumu bishk miixtaaku, shis triks tikai shvaki straadaa ar Karlsonu.