ezic's Journal - Day

Friday, May 2, 2008

7:46PM - kukainji

starp situ Latvijaa 8gadus staaraajot par frizieri, tikai peedeejaa darbdienaa es pirmo reizi saskaaros ar utiim. un klienti paarsvaraa naaca ar tiiraam galvaam, tas nekas ka man vajadzeeja prieksh griezshanas izmazgaat. dazhi pat atvainojaas, ja nebija triis dienas mazgaata.
sheit Irijaa 2gadu laikaa meenesii vismaz viens utains vai gniidains klients. dazhi vecaaki atved beernus, iestumj pa durviim un aizmuuk, jo mees jau vairaakaart esam teikushi, lai tachu izaarstee beernam matus. nabaga meiteniite lielaam aciim skataas un vinjai tachu taa galvinja jau saap.
tagad pat razho nesmirdiigus liidzekljus, nav ar petroleju galvaa jaaseezh un ar utu kjemmi taas jaavelk aaraa. taa ir vienkaarshi neveeriiba pret beerniem, bet vecaaki jau neidomaajas, ka pashiem taas utis var pielipt. vot tas jau velk uz debiilismu. laikam pabaa atseedeetaas stundas izmiekshkjee peedeejaas sapraata paliekas. kauns! (es ljoti atvainojos par saviem izteicieniem, bet vaardus atpakalj nenjemshu)

Current music: laurent garnier - man with the red face(live)
(11 comments | comment on this)

8:39PM

veel par 'attiistiitajiem rietumiem'
gandriiz neviens nezin, kur atrodas Latvija(iznjemot tos dazhus, kas tur ir bijushi). kad es meegjinu uzburt virtuaalo karti, dazhi nezin pat kur ir Vaacija, ne Norveegjija. toties visi zin kur ir ASV, Austraalija un Jaunzeelande(tur ir visi izceljojushie iiri). liekas ka skolaa geograafiju Irijaa nemaaca. manai koleegjei lietuvietei reiz viena kliente pajautaaja vai Lietuvaa ir elektriiba. dazhkaart jautaa vai mums ir maize, vai mums ir pilseetas un maajas. da nee zaru buudaas visi dziivo, dazhi kokos, dazhi alaas.
bet tik pat labi arii mana miiljotaa maasa izceelaas. vinja braalja draudzene ir no slovaakijas un vinjas dzimshanas dienaa uz galda ir portugaalju eedieni un meitene sataisiijusi desmaiziites(stapr citu ljoti garshiigas un gaumiigi izgreznotas). drauga maasa paskatiijaas un jautaaja kas tas taads un kaa kaut ko taadu varot eest. nu vinjai nekas cits tikai portugaale ir vislabaakaa. vinja ir splaavusi aaraa manas kjimenjmaiziites, jo tur esot kaut kaadas zaaliites. nesen kaa pirmo reizi muuzhaa uzvaariiju skaabenju zupu. sen nebiju eedusi kaut ko at tik gardu muti. miiljais eeda, dziivs palika. koleegje darbaa teica, ka izdkataas diivaini, bet pagarshojusi(vinja visus manus eedienus garsho un meegjina visaadus jaunumus) teica, ka garshojot dikti labi, bet otra koleegje, ka vinjai no smakas naakot veemiens. kur ir taktika? man varbuut naak veemiens skatoties ka sviestmaizees baazh banaanus kopaa ar kartupelju chipsiem. starp citu iiri varbuut ir pirmajaa momentaa laipni, bet peec mirklja dziljie uudenji uzvirmo augshaa duljkjes. diivaina pasauliite

Current music: movie 'cabaret'
(18 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day