ezic's Journal - Day

Wednesday, March 9, 2005

12:00AM

labi, es tev pastāstīšu ko es daru. visu dienu domāju par Tevi, klausos savu mūzikas kokteili un roka slīd arvien dziļāk starp kājām. ar garlaikotu seju lūkojos monitorā, ar siltu roku glāstu tevi iedomātu sevī. vīnogu sula ledusskapī izdzerta. suns žāvājas. zosāda. sildītājs knikšķ. tirpas starp lāpstiņām. pārbaudu samaksātos rēķinus. roka siltāka un siltāka. nevaru atrast manksājuma kvīti, kuru tieši tagad vajag. tava iedomu roka iegulst kakla iedobītē un ar īkšķi velk pār zoda līniju. es nākošreiz tev aiznesīšu tos cepumus, ko es teicu. nu tos, ko es gribu pārliet ar zeļonku, lai pavasarīgāk. es ar zobiem iekožos tava mazajā pirkstiņā un ar mēli maigi nolaizu tava rādītājpirksta iekšpusi starp fakuci. joprojām jau kopš bērnības neatmetu iedomas, ka varu ar skatienu pārbīdīt lietas attaisīt un aiztaisīt vilciena durvis. rokas aizņemtas, bet skatiens brīvs. ejam lēkāt klasītes starp maniem gredzeniem uz galda.

Current music: ravel - bolero
(1 comment | comment on this)

12:01AM

žēl, ka es neesmu vīrietis, es varētu beigt uz monitora ;)
tikai ko teiktu NGC, par pērļu virteni uz savas sejas. bet vispār, mans mīļais draugs, nevajag būt uz tik smukas bildes, lai nerastos kārdinājums to piesmiet ;))

Current music: ravel - bolero
(2 comments | comment on this)

12:20AM

visforšākais 8.marta apsveikums mums māsām bija no tēta un viena brāļa, jo mazais vēl bija dikti mazs ;)
apsveikums bija paštaisīta kartiņa, kurai centrā bija ielīmēta nospiesta atraitnīte, kurai ar brīvu rka apvilkta kontūra puķītes formā un gar kartiņas malām dubults rāmītis. askētiski smuki un no sirds. un jā vēl bija pūpoliņi. katrai sauja ;)) katrai sauja mīlestības ;)

Current music: selffish - nighttime
(3 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day