ezic's Journal - Day

Wednesday, June 30, 2004

8:27AM

mašīnas šorīt kā čūskas. skumjas čūskas. no viņām dveš tādas skumjas, ka gribās viņu vietā nopūsties, jo viņas to nespēj.
un vispār kā var normāls cilvēks tik agri piecelties. man piemēram ir grūti darbdienās piecelties 7.00. šausmīgi grūti.
ak jā, labrīt jums visiem!

Current mood: zzzzzz
Current music: miega pele joprojām austiņā dzied
(7 comments | comment on this)

11:06AM

es tikko aiz priekiem gandrīz apraudājos. mūsu Edijs vienai klientei ielika ilgviļņus garos rudos matos. nu smuki. aizvakar. a šodien šī atnāca un uzdāvināja Edijam gleznu. Edijs viņu iedvesmojot. Edija paša nebija, mēs viņu sazvanījām un izsaucām uz darbu. smuka bilde.
a man.. a man uzdāvināja 2 kg zemenes. tagad visi ņammājam.
skaisti. un jauki ka rīts tik smaidīgi turpinās.

(10 comments | comment on this)

11:28AM

un vispār pasaule ir brīnumaina ;)

(3 comments | comment on this)

5:34PM

dzīvot uz plosta nav aizraujoši. lai kā tas liktos. nu nav. arī pienu, ko aizmirsa izdzert, nevar ne izmest, ne izdzert, neko. jāgaida kamēr tiks līdz krastam. upē nē. pārāk jau viņu mīl. nu jā un nārām taču matos vēl saķersies. un viņam ir pašam sava nāra. ne zaļiem, bet sarkaniem matiem. tā ar ūdeni aizlej dvēseles tukšumus. taču viņš ir ar ložmetēju cauršauts un viss līst ārā. zaļās nāras jau sen atmeta cerību. sarkanā nē. cenšās un līmē un lej. saulē žūstot uz plosta kā siļķei Frīdis dziedāja. iiii, aaaa, eee. nu nemāk dziedāt, bet gaudo, izauro iekšas un pielieto ūdeni. ar airi vicinoties sit zivis. pārsit pienu. smird. nav jau kur likties. vien maniakāli var sist pa izlieto pienu. tukšums. vien ūdens. bet šodien mēms. neelpo, jo baidās aizrīties ar piena smaku. ūdens bez gaisa burbuļiem un nāras uzpeld ar vēderiem uz augšu.

Current mood: blja
Current music: Autechre - 444
(comment on this)
Previous day (Calendar) Next day