ezic's Journal - Day

Wednesday, May 26, 2004

12:40PM

Gomezs aizdomājies nodzēš cigareti uz viņam pie kājām asins peļķē guļošā ķermeņa pieri. ķermenis nokunkstēja un sarāvās. Gomezs piecēlās no krēsla, kura atzveltni tikko bija salauzis pret konvulsijās raustošā ķermeņa muguru. gaisā bija pelējumu un briesmu smaka. briesmas bija pats Gomezs. Gomezs lēnām piecēlās, izstaipījās un sameta ķermenim virsū vecas kartona kastes un sadriskātas avīzes. pa virsu nobira nekrologu lapas. kaudzēm nekrologi. hmm. un diez cik daudz no viņiem ir pateicoties Gomezam? nedaudz pievelkot labo kāju, viņš izgāja no noliktavas un lēnā solī devās uz tuvējo benzīntanku. tualetē nomazgājies, ar ūdeni atglaudis matus, viņš izejot ārā aizpīpēja nākamo cigareti, tad nākamo un nākamo. domas, viena pakaļ otrai. dzīvē sen vairs nebija krāsainības. pat upuru asinis sen vairs neiekrāsoja viņa dzīvi. tāpat kā asinssarkanās un koši dzeltenās rozes, ko viņš dāvināja prostitūtām. viņu pārsteigumā atplestās mutes bija tik nožēlojamas. Gomezs aizsmēķēja kārtējo cigareti un dūmu ieskauts lēnām pieklibojot vilkās pār tiltu. smilšbrūnais lietusmētelis nevērīgi sasiets pār saskumušo dzīves pagurušo ķermeni izskatījās, kā palienēts. vienīgi tāda pati smilšbrūna platmale bija kā dzimusi reizē ar viņu. platmales mala meta noslēpumainu ēnu pār Gomeza šaurajam acīm. tilta vidū Gomezs stāvēja un vēroja ūdens viļņus. tajos spēlējās divi gulbji. migla. te Gomezs pamanīja ka gulbji nespēlējās, bet viens ir sapinies drātīs un otrs panikā mēģina viņu atbrīvot. daudz nedomādams viņš metās ūdenī gulbjus atbrīvot. viņš raudāja. ūdens jaucās ar asarām. gulbji neko nesaprata. aukstajā ūdenī Gomezu sarāva krampjos un nu viņš raustījās konvulsijās kā viņa upuri. drātis, plēsieni. asiņainas rokas. ūdens viegli iesārtojās. gulbji aizlido...

Current music: Bam Bam - Where's Your Child

1:12PM

smagi uzzināt, ka kādai mīļai(ļoti mīļai draudzenei) pāris dienas atpakaļ ārsts(ļoti labs) deva slēdzienu, pēc tam, kad viņai bija traki notikumi.
viens teikums un dzīve sagriežās.
tev nekad nevarēs būt bērni
es jau mierinu, ka daudziem tā ir teikts. ka dažiem ir pat 4 vēl pēc šāda slēdziena bijuši. ka man viens pazīstams puisis bija neauglīgs, bet te pēkšņi meitene paliek stāvoklī (redziet asins saderība un tas pats viens vāji peldošais spermatozoīds tiek līdz galam). nu ir jauks puika.
viņai ir grūti, viņa gribēja bērnus. tagad abas runājam par to, ka vēlāk viņa adoptēs mazu nēģerīti. viņas draudzenei arī tā pati diagnoze, tikai šeit cita problēma bija. bļā. man ta būtu vairāk vai mazāk vienalga. es kā māte nederu. varbūt vēlak. krietni vēlāk. varbūt.
bet viņai..

Current mood: ???
Current music: Dave Clark - Red 2
(19 comments | comment on this)

4:40PM

reiz vienās kojās. kojās, kurās man visvairāk patika, kur tika daudz smiets un daudz raudāts. bet es lielākoties visu no turienes atceros ar prieku. tajās kojās puiši un meitenes reiz uzdāvināja man manu sapni. viņi man uzdāvināja vārda dienā klēpjiem pienenes. kaudzēm. man istabiņā bija spaiņi ar pienenēm. viss dzeltens. puiši vēl bija gājuši pie skolas direktora, lai nopirktu ziedus, bet viņs puišiem iedeva klēpi narcises un tulpes, lai uzdāvina man.

Current mood: dzelteni sapņains
Current music: Dj Hooligan - Rave Nation
(3 comments | comment on this)

6:03PM

tra la lā!
man tikko atnesa trauciņu ar lielām sarkanam smaržīgām sulīgām zemenēm :))
visi kopa salona gardu muti noēdām.
pirms mirkļa dzērām šampānieti, ēdām kūku un lašmaizītes ;))
izvirtību diena.
bet zemenes ;))
mmmmmmm

Current music: Goodmen - Give It Up
(14 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day