ezic's Journal - Day

Tuesday, May 25, 2004

8:52AM

tā gaidīju tā gaidīju. vai trīcēju un lēkāju no priekiem, kad uzzināju, ka būs shrekam turpinājums, tobiš shrek 2. nu i vakarnakt kad galu galā noskatījāmies līdz galam, ko jau viennakt iesākām. ezic konkrēti aplauzās. pāris vietās bija vien maziņš hi hi un viss. nē tomēr bija viena smieklīga vieta. tā kur runcis/banderas ar lielām žēlīgām suņa acīm skatījās cepurīti līdz deguntiņam uzrāvis. un viss. nu jā. nauda. viss ir tikai nauda...

Current mood: zaļš
Current music: Moby - Lost Again
(comment on this)

9:01AM

sakarā ar to, ka man ir zaļie pirkstiņi (nea, nejaukt, tie nav delikatese), man mājās puķītes un citi brīnumi aug griezdamies. tagad tiek rūpīgi izstrādāts plāns par naudaskoka audzēšanu. ja jau pasaulē tā valda, tad lai man viņa ir vairāk ;))

Current mood: ;)
Current music: Sven Vath - Barbarella
(comment on this)

10:23AM

pirmās saskarās jūtas. kā strāvas iziet cauri ķermenim. tu vispirms sajūti otru. caur smadzenēm izskrien miljoniem domas, no kurām tuuztver labi ja 0.1%, jo tu trīci no gaidāmās lūpu saskaršanās skūpstā. tu piever acis(viņas tikpat no kaisles ir aizmiglojušās) un caur aizvērtajiem acu skatiem viņu noglāsti. domās lūpas tu baidies glāstīt. tur viņas ir tik jūtīgas.. tu jūti kā paātrinās elpošana, tu jūti, kā elpa paliek karstāka. tu nejūti sevi. tu jūti viņu. lēnām iegrimsti apskāvienos ka patīkamā mīkstā siltā miglā, kas lēnām kā čūska vijās ap tevi un paliek kaislīgāka un skauj tevi cieši cieši. lēnām tu nokūpsti viņa lūpu kaktiņus. vispirms vienu tad otru. tu maigi izgaršo otra lūpas. tad pieploc alkaini un dzer . dzer skūpstus kā neatdzēries. kā izslāpis noputējis ceļinieks. tā it kā no tā būtu atkarīga tava dzīvība. tu vairs neesi viens. jūs abi esat viens.

Current music: Lil Louis - French Kiss
(1 comment | comment on this)

11:50AM

Šī ziņa sasmīdināja un atgādināja to cūku no Black Cat&White Cat, kura visas filmas garumā grauza mašīnu ;)
R.Gobziņam arī būtu ko par šo teikt. nu par alni. varbūt šis ir tas pats alnis, kas skolēnam ēda sviestmaizes un beigās apēda pašu skolēnu ;)

Current mood: ;)
Current music: Raze - Break 4 Love
(2 comments | comment on this)

11:12PM

trīs skabargas pēdā.
sarūsējušu naglu sauja.
skumjas acis un izlijis vīns.
vakars.
un jā reizē arī rīts.
gaišzils zilonis aizlido uz ziemeļiem.
sāpju mākonis paceļās viņam līdz.
zilonis ar rozā sāpēm.

Current music: Tomas Jirku - Meson
(comment on this)
Previous day (Calendar) Next day