ezic's Journal - Day

Friday, April 16, 2004

12:34AM

vot sagribējās man iet murķeļos. brālis nezināja kā tie izskatās. es redzējusi tikai avīzē. melnbaltā avīzē. teicu brālim, ka jāņem bise un jāmedī nost ;))
galu galā nolēmām, ka ņemsim šos ciet tuvcīņā ar nazi ;))
neatradām nevienu murķeli. laikam starp lapām un skujām paslēpušies.
galvenais jau process. un process bija jauks. brīnos kāa manas drēbes tos kokā rāpšanās izgājienus izcieta. za to netīrs kā šmulis biju.
salasījām daudz jauno gaiļpiesīšu dzinumus, kautkādu koku pumpurus. saplūcām nātres (pirksti vēl tagad sūrst) mājās piegriezām vēl olas, pārlējām visu ar paniņām un citrona sulu. visi ēda gardām mutēm.
un sadzērāmies bērzu sulas.
sēdējām pie kokiem pavērtām mutēm un bērzs mums tecināja mutēs ;))
salasīju vienu maisiņu ar spalvām.
vienu maisiņu ar prieku.
vienu maisiņu ar mammas smiekliem.
un grūti aizbraukt prom, kad tevi tik cieši skauj un bučo.
un kapos kā parasti bija skaisti un labi..

Current music: Calexico - Attack El Robot! Attack!
(4 comments | comment on this)

9:38PM

es te rakstīju par vienu kritienu. zemē baigā bedrīte palikusi. nu vot šodien māsīca stāstīja kā tas viss noticies.
viņas boss ir tāds normāls kekss tā ap 40. nu kā karlsons teiktu, vīrietis ka tik turies. klausās indastrial, skūtu galvu, uz deniņiem uztetovēts zirnekļtīkls. nu man jau patīk ;)) šim kaut kāda kaite acīm. jādzer stipras antibiotikas ni kurām jāguļ ik pēc ~ stundas. istabā sēdēja viņa draugs un vēl dēls. pēkšņi sāk gaudot mašīnas signalizācija. boss pioeceļās un iet pie loga paskatīties, kas notiekās. palodze ir līdz pus ikriem. laikam noreiba. dēls saka, ka tikai čības pa gaisu vien nozibēja. viena istabā, otra ārā izlidoja. boss pie saprašanas un sauc tiem augšā, lai izsauc ātros un kriminālpoliciju, lai uzrakstītu ziņojumu, ka nav pašnāvnieks. dēls uz lieldienām apdedzinājis kaklu. tāda normāla strīpa (kā kad būtu kāries no vienas puses) vējjaka vaļā, lai neberzējās gar brūci. policisti šim jautā, vai tik šis vēl nav palīdzējis izkrist. tas uzreiz lien kauties, tas draugs šo vēl knapi novaldījis.
nu tā lūk.

Current music: Erykah Badu - I Want You
(2 comments | comment on this)

10:00PM

nošpikoju no [info]laukuroze un pabraukājos pa laukumu. ;))

lai cik braucu un kā braucu 19 gadus deva ;))

un visvairāk man patīk tas teksts beigās, ka iesaka mazāk smēķēt, lietot narkotikas un griezties pie speciālista, ja gadi nesakrīt ;))

Current music: Everything But The Girl - Hatfield 1980
(21 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day