ezervaarna - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
ezervaarna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

zaļākā valsts? Jan. 28th, 2012|11:26 am

ezervaarna
Vakar tāds šaubīgi priecīgs šoks: http://www.tvnet.lv/zala_zeme/daba/408623-latvija_atzita_par_otru_zalako_valsti_pasaule Latvija tūliņ aiz Šveices pasaules zaļuma topā. Nu forši. Bet šaubīgi - jo kādi ta kritēriji? Nu ok, mums ir lielas meža platības un bioloģiskā daudzveidība (vēl) kaut kāda. Bet visādās Indonēzijās un Sumatrās utt.utt. tak vēl vairāk. Nu nav nekādas lāgā rūpniecības un lauksaimniecības, pie tam cilvēki ar mūk prom - nav kam gaisu maitāt. Labi. Drusku jau investēts attīrīšanas lietās kopš padomjlaikiem. Bet kur ta Kanāda? Norvēģija?? galīgi aiz mums??

HM. Meža ATJAUNOŠANA?? Un tad? Kas tur TIK labs? Atjauno ta nocirsto.

HMHMHM.

Jā, un re - http://www.delfi.lv/news/national/politics/dabas-fonda-eksperts-petijums-par-latviju-ka-otro-zalako-zemi-sabiedribas-maldinasana.d?id=42087242 šaubās arī speciālisti.

Un šodieniņ pavisam jautri - Latviju saulītē ir izvedusi tikai un vienīgi Zaļā partija! Ups! http://zinas.nra.lv/latvija/64916-latvijas-zala-partija-panakusi-latvijai-pasaules-atzinibu-vides-aizsardzibas-joma.htm

Nu labi, Vējonis bija un bija ļoti labs vides ministrs. BET, ka tikai partijas nopelns....nu kas ta sunim asti cels, he he.

Gaidu kādu specializētāku datu analīzi.

Un nākamo brēcienu - mēs esam jau viszaļākie, vajag cirst vēl un vēl.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: