.

June 11th, 2007

12:42 am - lietus nolijis.

kvp nekāds. tikai pašās beigās tāds mīlīgs teksts no sveša emo cilvēka: "Tu jau mājās brauc? nebrauc!"


mani klasesbiedri mani nedaudz ilgi gaidīja. autobusošanās vienmēr ir bijusi jauka. nōt. kempingā tās pašas mājiņas,kas pirms gada. 52. mājiņa "mētras" ir mūsu. ja vien tā varētu, mēs uz klasi ņemtu maksimums divas 5vietīgās istabiņas. vairāk jau tāpat nevajag. Ventspils jaunieši sevi parādīja no sliktākās puses. man žēl savas ūdenspīpītes,kas vairs nav mana. (bet man ir palikusi viena gumijas blīvīte, kas vēl joprojām smaržo pēc ūdenspīpes vakariem) un man žēl Mārtiņa acs. viss pārējais norisinājās lieliski, un es jūtos lieliski, jo šī laikam ir mana mīļākā klase. un nevis laikam, bet ir!! jā, ir.


nevaru nekur neuzrakstīt to, ka man vēstures eksāmenā ir deviņi. man vairs negribas izlaidumu. varētu visi iztēloties, ka viņš jau ir bijis. nē,laikam nevar.

01:02 am

tīk karsts!! bet es nevēršu logu vaļā, jo tur ir lapsenes un caurvējš ir veselībai bīstams.


kaimiņi centās iepazīties ar mani. (ācolka ir slikts vārds? ja jā, tad kāpēc tādu lietot iepazīstoties?) viņiem nedaudz nesanāca. bet vienalga ārā es jūtos drošāk, kā mājās.


turpmāk šampūna vietā lietošu dušas želeju un matus nežāvēšu. un kad vēlēšos lietot skrubi, tad vienkārši palūgšu,lai kāds ierīvē sāļās jūras smiltis mugurā. tīri patīkama dušošanās.

02:44 pm - aveņu jogurts ar avenēm, kurā tiešām ir avenes.

nedaudz ilgi pagulēju. vismaz izgulētas neizgulētās stundas no brīvdienām. vajadzētu ieiet dušā un braukt mājās. bet ir tāds slinkums. labprāt kaut kur pazustu līdz ceturdienai. šovakar bus daudz strīdu.


sapnis bija tik īsts,ka es zinu, ka viņš piepildīsies. tieši šāda veida sapņi piepildās. tikai kāpēc viņi jāredz man, ja es neesmu tur iejaukta. jo vairāk es guļu, jo vairāk dīvainības var nosapņot. labāk mazāk gulēšu un mazāk sapņošu. sākusies vasara. man vēl ir trīs brīvas vasaras dienas. un tad - tad vasara būs apgriezta. īstais vārds būtu - apskrūvēta.

06:44 pm - rīt es nebūšu princesīte ^^

"ar difūzeri matus esi taisījusi? -nē, vienkārši izmazgāju ar dušas želeju. kas ir difūzeris?"


vēl viens jautājums,kur iesaistīts vārds - izlaidums, un es vairs nerunāšu. sen laikam bija laiks. redzēs, kā sanāks. viņai nekad nebūs labs, tas, kas ir mans un man nepieciešams.

09:05 pm

ja viņš nebūs manā izlaidumā, es dusmošos. daudz un dikti. vai tad kaut kāds eksāmens ir svarīgāks par manu pirmo izlaidumu? -jā, ir.
Powered by Sviesta Ciba