.

May 7th, 2007

12:28 pm - pēdējā diena šeit.

mamma ir tik mīļa, palīdz sapakot kastes. un vēl jautājums - "kad Tu būsi atpakaļ?" un ja nu es nebūšu?

šodienai vajadzētu būt laimīgai, jo man taču tik ļoti te nepatika dzīvot, tagad vajadzētu priecāties, ka tieku prom, bet nekā. jau atkal man būs jāpierod pie jaunas vides. bet tā kā pierast var pie visa, tad es pieradīšu un jau atkal viss būs labi. tikai bail noslēgties sevī.

skaitu pēdējās dienas kopā ar klasesbiedriem.


sapratu viņa dīvainās uzvedības iemeslus. es neredzu to, ko redz citi, jo es dzīvoju atmiņās. viņam ir savādāka dzīve. es nevaru un nu vairs negribu to mainīt. viss šobrīd tiek saprast, bet risinājuma nav. jākoncntrējas un mācībām.


drīz istabā valdīs tukšums, es un kastes. viss, kas man ir, ir ieliekams kastēs. nu dien muļķīgi. atmiņas noņemu no sienām, izņemu no skapjiem, atvilknēm un salieku kastēs. atā

04:34 pm

atdevu grāmatas bibliotēkā un nepaņēmu nevienu jaunu, lai arī kā gribējās. nu mana vakara literatūra būs vēstures mācību grāmata. mācies cilvēk, mācies. bet tā matemātika ir tik interesanta. vai nu elementāri piemēri vai kaut kas neatrisināms. kur paliek robežas?


vēl četras minūtes. rīt, ja vien man būs laiks, es taisīšu zaļas krellītes. (mm)


kāpēc visi cilvēki nav tīrīgi, nu dien nesaprotu. hmm

07:33 pm

pirmais strīds. jes. turpmāk blogošos wordā. (mm)


arī ūdenspīpe ir jau aizliegta un vīraki arī. naudu visticamāk nedos un liks daudz ēst. hmm, ko vēl nepatīkamu viņi izdomās. gaidi mani atpakaļ.
Powered by Sviesta Ciba