evia vind - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
evia vind

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jul. 30th, 2008|04:58 pm
evia
aizgulējos čiekurkalnā. bet paspēju uz astoņiem lidostā. baigā malace.
uzpīpēju, centrā nopirku pepsikolu, vestibilā izēdu ābolu jogurtiņu.
uzzināju, ka darba rīkotājs, tāds pieklājīgs onkulis rūtainā kreklā un ar brillēm ir gejs. sasmējos diktu. pat drusku sasarku no smiekliem. un es šodien kkādā sīrupā vai tikpat pretīgā tīņu žurnālā lasīju, ka sarkt nav stilīgi.
un! man darbā mētājās un dažreiz iemetās arī somā bērniem dibensalvetes. nopirku viņas pirmajā darba dienā. un rīt - pēdējā - izlietošu pēdējo salveti. stilīgi ^^ .
nu neko, šodien nostrādājos kā zirgs, tikai pus4os tiku vaļā. iekāpju autiņā a tur konduktore klāt un prasa: "jūs, meitenītes, negribētu par kontrolieriem piestrādāt? alga 360ls uz rokas, pa rīgu pa velti var braukāt." pateicu, ka nevaru, pat ja gribētu, neko, aizgāja(ļoti laipna un smaidīga^^). bet neko zajebis, šitā jaunām meitenēm darbu piedāvāt - turklāt salīdzinoši labi atmaksātu. mazāk brīnītos par piedāvājumu pastrādāt par padauzu(manā mūžā ir bijuši arī tādi^^) kā par šito kontrolieri.
un vēl - tajā autiņā iekāpa trīs laikam vācieši. visi trīs kkādi baigie īpatņi -
1mais - viņa mati bija kā aitai un viņam bija harija potera brilles.
2rais - reperjaka, repercepure(košioranžs+zils)un kkādas nesaprotamas bikses. vēl viņam bija tikai puse no labā priekšējā zoba un uztīta cigarete aiz auss.
3ais - feins un smuks. gariem matiem astē un tā. ļoti patika viņa apavi. tikai nepatika breketes. un nepatika, ka viņam uzacis bij labāk izraustītas kā man.
un mani tagad met kārtējo reizi ārā no istabas. es nesūdzos. galīgi. vnk fakts kā tāds. neko, došos prom. lai gan mājās, protams, ir vislabāk.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: