evergreen - Komentāri

29. Feb 2004

[info]evergreen

20:09

jaa gruuti, mees dziivojam dazaados modeljos un citaadi uztveram pasauli, kas it kaa vareetu buut normaali, lai gan nekas nekur nav normaali, viss ir jeeeli un kreisi saakot jau ar mani pashu(ne sektantiskaa noziimee - labaaki nekljuusim)

nu otrajaa atkaapee, man nav ko piebilst, ja nu vieniigi to, ka vieniigais, kas spieshanas rezultaataa var nemainiities ir attieksme pret pashu spieshanu. kaa tur sanaak, saac kaut ko dariit, samierinies, ka dari, ka esi nopirkts, piespiests utt. bet pashos pamatos tu tik un taa saproti kapeec tu to dari, ka taa ir vienkaarsha sisteema oret kuru tev var palikt attieksme.. labi tev buus labot kljuudas :)))

nu es taads aprobezots radiijums, jaameegjina jau jaameegjina, tikai ar ko? vareetu pamineet atseviskjus indiviidus piem no kursa, komunikaacija ar kuriem vareetu veicinaat manas prasmes ieteerpt vaardus domaas, lai arii no otras puses vajag jau tikai lai kaads klausaas, tad izraadaas arii varot visu savu sisteemu ieteerpt un pat pasham kljuust skaidras neskaidraas lietas, nezinu, neko nezinu, neko nezinu, tagad apzinaati iet mekleet komunikaacias, sarunas? tavi komenti tiek pietiekami augstu veerteeti :) zeel ka man nav mircs :) tad jau drosvien es tevi biezaak ar visaadaam neskaidriibaam trauceetu, lai jau arii visi taadi aiznjemti arii tu :)

skjiet ka ir bijushi dieva elki un vispaar par dievu negribas runaat tur nav ko pateikt, miris dziivs nezinu, kautkaa jau vinja drumslas kaut kur eksistee kaa tu saki, turklaat no drumslaam veel tiek meegjinaats dazaadus citaadus veselumus salikt utt. muusdienaas par jeegas garantu paarveershas ljoti daudzas lietas, tam nav obligaati jaabuut dievam, man skjiet.

jaa un kur ir suic2?

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.