evergreen - Komentāri

20. Nov 2003

[info]evergreen

14:17 - shitas uzlaboja garastaavokli visai dienai :)

HEI-HEI-HEI! Atraktīvas firmas ne mazāk atraktīvs direktors meklē atbilstošu sekretāri-biroja vadītāju! Jāzin, jāmāk un JĀDARA viss iedomājamais un neiedomājamais (izņemot pavisam neiedomājamo)(PS - intima NE budet!)! Being the best secretary is simply being the best! Nepieciešamās iemaņas un prasmes neuzskaitīšu - bet vajadzīgas būs visas! Darba pieredze vēlama vismaz kādi 3 gadi. Vislabāk, ja Jūs būtu 25-35 gadus jauna, strādājusi kādā solīdā kantorī, izgājusi labu skolu un vērtīgas apmācības ..... un ja Jūsu iepriekšējais (patreizējais?) priekšnieks ir īsts riebeklis, uz kura fona es varētu nomaskēties par "labiņo" (joks, bet daļa patiesības jau tur ir gan!).
Nosacījumi: -atalgojums sākumā 220.00, darbs no 8.30 līdz vakaram 18..19...20(arodbiedrības atpūšas) - Jūs aizejiet no ofisa pēdējā, Jums - vienmēr klasisks kostīms un frizūra, Jūs vienmēr esiet labā garastāvoklī (drusku par traku laikam?) !
Lūgums iesūtīt nevis tikai tukšus mailus ar CV vai linku pielikumā (uz tādiem neatbildēšu!), bet cilvēcīgos vārdos saistoši pastāstīt par sevi, CV un foto (jpeg, jpg, gif, bmp) protams, pievienojot. Norādītais tālrunis tikai SMS. Rakstiet e-vēstules, gaidu! :))
eins@one.lv
3716004461

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.