suņa prieks
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, October 8th, 2023

    Time Event
    1:00a
    Palestīnieši esot izšāvuši 2500 - 5000 raķetes uz Izraēlas pilsētām. 160 cilvēki miruši. Tātad ~15 līdz 31 raķete uz vienu cilvēku.

    Es neesmu militārs eksperts, bet, manuprāt, ar 5000 raķetēm var noslaucīt pilsētu. Vienīgais secinājums: viņi spridzināja tuksnesi.
    4:15p
    caur mani runā (un labi, ka tikai runā) kautkas ļauns. tas ietekmē arī domāšanu un līdz ar to arī rīcību. apkārtējā pasaule pavisam nojūgusies, lai arī jau gadus daudzus notiek mistiskas, nesaprotamas, neizskaidrojamas, dažreiz pat neticamas lietas. sūdi ir pamatīgi un es nezinu kā glābties. taisni neticami, ka esmu vēl ar galvu uz pleciem, uz nosacīti brīvām kājām, jo dažreiz liekas, ka visi apkārtējie man vēl visļaunāko man iedomājamo (patiesībā neiedomājamu) likteni - elli.

    jā, elli, jo esmu jau miris, tikai neatceros kad un kā, bet droši zinu, ka esmu miris, kautkādā pēcnāves pasaulē, ka no manis tiek kautkas gaidīts, kāda šķīstīšana, bet varbūt, netiek gaidīts nekas cits kā tikai lēna sapūšana. tā, gan, liekas notiek arvien ātrāk un ātrāk. un to nav viegli nest, zūd cerība, ka kādreiz būs labāk, ja stāvi bedrē, un kautkas svešs, ļauns ar tavām rokām rok tikai dziļāk.

    ko darīt? vai vispār var kautko darīt? var rūpēties, bet tas, pagaidām, nav iespējams. knapi varu par sevi parūpēties.
    5:48p
    cauri Visam strāvo vairākas pasaules vienā. ar melnbalto domāšanu nekad nepamanīt. ar paranoju redzēsi tikai negatīvo, visur apdraudējums, naids, utt. bet pa retam es nojaušu arī citus strāvojumus, tos labiņos, kuri uztur visu dzīvību cīņā pret tiem melnajiem. liekas, tie tumšie gaišos nemaz neredz, nezinu kā izskaidrot, bet tas ir tik interesanti, pat manī cerību uzturoši un reizē smagi biedējoši - tāda tevis radīšana un iznīcināšana reizē.
    7:06p
    kā tas var būt - visu pasauli kontrolē viens radījums bez empātijas, bet pozitīvi tendēts? tas var būt tikai tad, ja pasaulīte viņam ir pavisam maza, tā teikt, simulācija taupa resursus. bet kāpēc tā, kā viņš līdz tam nodzīvojās un kas tie par ļautiņiem, kurus tas satiek, kad saņemās pabāzt degunu ārā no savas alas? tas nojauš, ka no viņa kautkas tiek gaidīts, bet zīmes rāda arī pazušanu. tad man jums ir jautājums: čozafak? KAS TAS PAR SVIESTU?

    << Previous Day 2023/10/08
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba