equilibrist
Commenting To 
30th-Dec-2013 11:53 pm
Šodien raudzīju ieinstalēt rūteri, taču.. tas pretojās ieinstalēšanai :D Kā var restartēt modemu - kā tas darāms? Man nav nav jausmas! B-o, palīdzi, lūdzu, ar to! Atdodu to Tev sakārtošanai.
Ā, no rīta - pilna apņēmības - veicu numismātisku pasūtījumu 46 Ls vērtē. Gaidu ''atzvanu'', vai vajadzīgās tur ir pieejamas.
Veicu - hmm- laikam 300 vingrojumus.
Pēcpusdienā klausījos ''Viensētu stāstus'', tajā skaitā arī par kādu no Baltinavas nākušu un Limbažos ilgi dzīvojušu, bet pēc tam atpakaļ uz dzimtas mājām pārnākušo latgalieti, kurš ar lielu apņēmību atjaunojis dzimtās mājas, sakopis to apkārtni un iestādījis 4 ha dzērveņu. Tik skaista viņa stāstam cauri skanošā nots! Un vēl Zaļā kora ''Paleidzi, Dīvs!'' dzīsma pēc viņa stāstītā.. Jutos patiešām aizkustināta:)

Vakarā - a, tavu prieku! - paņēmu vidusskolas ģeogrāfijas mācību grāmatu un ar lielu interesi ņēmos atsvaidzināt pirms pāris gadiem lasīto.
Un vēl viens ''ak, tavu prieku!'' - vakarā iegāju arhīvā paklausīties Dīt. GR un pamanīju, ka esot pieejama live.s. no māc. ned.
Centos ieiet, tikai nekādi nevarēja. Bet tad - izdarīju šo un to, pievienoju pat rūteri - tā, katram gadījumam - un pēkšņi man ienāca prātā izmantot I.-es kodu. Un - tas izdevās!!! JĒ!;)

Tā nu no deviņiem līdz pusdivpadsmitiem jutu ļoti daudz kā laba, biju pieslēgusies tur, kur tas tiek bagātīgi dāvāts un izdalīts. Paldies, B-o! :)

B-o, lūdzu, sargā mani un vadi it visā! Esi man vienmēr klāt un sūti vislabākās, tās īstās un pareizās domas, idejas, impulsus, visu, visu labo, kas man vajadzīgs šai dzīvei!!! Lūdzu. Paldies:)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
This page was loaded May 18th 2024, 9:09 am GMT.