nedaudz par īsu
20 January 2007 @ 01:40 pm
izzinjai  
taa nu luuk - es esmu dziiva. tas jaanosvin. nemaz tik daudzi nenomira, bet ievainoto (taadu, kuri AIZGAAJA uz slimniicu) ap 800. shausmas un vaaks, nenormaali piedzeeros ceturtdienas vakaraa, jo peec shitaa vaajpraata stresa, mani gar zemi nogaaza pat nieciigs daudzums alko.
iisumaa
ceturtdienas riits. veejo, austra sanjemas un ripo ar sarkano maakoniiti uz akadeemiju. protams, mani iepuush kritienaa, apsitos nedaudz un nolemju, ka tagad gan stumshos. un tad, pie erasmus medical center, iepuush taa, ka ritenis aizlido pa gaisu, es censhos vinju sakjeret, tureet un nelaist valjaa, kaa rezultaataa atraujos no zemes. atraujos no zemes. ATRAUJOS. peedeejaa mirklii attopos, ka ritenis jaalaizh valjaa, nav ko. sarkanaa maakoniite ar lielu bliikshkji iesitas muura sienaa, es aiz baileem un prieka, ka atkal juutu zemi, notupjos un nolemju, ka nekad, nekad vairs necelshos. bet tad naak jaukie dutch viirieshi, pa diviem sagraabj manu riteni un meegjina iznest laukaa no veeja cilpas. saglaabj arii mani.
skaistaakais tajaa visaa, ka es biju izveeleejusies pareizo muuziku savam pirmajam lidojumam. netiishaam, bet dereeja kaa uzliets - muse space dementia. kuuliigaak jau buutu, ja es klausiitos r.kelly i believe i can fly, bet.. visu nevar gribeet ;)
akadeemijaa veel stundu triicu, dzeru teeju ar cukuru (nu labi, kaadas chetras teejas), nopeerku snikeru, mazos dzheminjus. cukuru, cukuru, cukuru! pirmo reizi codartos gjimenes sajuuta, kontiinaa (muusu kafejniicaa) triic logi, drausmiigas skanjas, sarunaaties gruuti. mums atljauj piipeet apakshaa pie velo halles. taa vieta driiz kljust par paliidziibas punktu, jo policisti stiepj iekshaa tos, kurus kaartiigi aizpuuta vai kuri vairs pashi pakusteet nevar. kaartiibas sargi pienes jaunaakaas zinjas, mees pashi skrienam pie datoriem un staastam viens otram, ko uzzinaajushi, apakhsaa ir iists 'degpunktaa'. redzeeju, kaa pa gaisu aizlido beernu ratinji ar visu beebi iekshaa, policists peedeejaa mirklii nokjeera. bet nu jau man ir pavisam nelabi ap sirdi. ko dariit, kaa buut, un taa taalaak.
prom no akadeemijas nevienu nelaizh, neiet ne tramvaji, ne autobusi (akadeemijas priekshaa ir liela 4 autobusu avaarija), ne metro, ne vilcieni. akadeemijas kafejniica gandriiz izpirkta, kafijas pateerinjsh automaatos ir milzoniigs.
satumst un akadeemijaa izzinjo, ka veetra pienjemas speekaa, bet shis ir mirklis, kad, ja ljoti vajag, var doties pa maajaam. codartos pa nakti paliek tie, kas nav roterdamieshi. rindaa pa seshiem dodamies pie sonjas, pa celjam viina veikals un leetaakais dzeeriens vislielaakajaas pudelees. 'friends' skatiishanaas un zvaniishana uz latviju, krieviju, londonu (kas kuram tuvaak). it kaa norimst, kulminaacija aiz muguras.
ejam uz white elephant, uz dzhezinju, austra ir vafelee un tas veeja braazmas padara daudz ;) interesantaakas. peec koncerta pakliistam pa baariem, aaleejamies un jautrojamies liidz 5 no riita, kad nu pavisam droshi var arii pa vienam doties maajaas.
nakts, chivina putni, veeja ne druscinjas, baisa sajuuta, un visa mana iela ir piemeetaata ar melniem shiifera gabaliem, pliisushi pukjpodi, bet mans miteklis lepni staav un staasta man, kaa visu ir paardziivojis.
piektdienas riitaa pagjiras. nezinu, vai no alko vai veetras.
 
 
nedaudz par īsu
20 January 2007 @ 02:20 pm
 
ak dies, ak dies, ak dies - ceturtdien gaidaams sniegs!