nedaudz par īsu
02 January 2007 @ 06:11 pm
lai tagadējais mācās no vecā  
bija žēl par jauno, man patika vecais, ai, kā patika - viņš mani aizveda nezināmos plašumos, i pasaulīgos, i ne tik ļoti, viņš mani lutināja, mīlēja, strādināja un nokausēja līdz baltkvēlei, viņš mani atrada, nolika saulītē un ļāva sapņot tikai manus, neaizskartus sapņus.

janvāris - sāku rakstīt viltīgi, ar domu, ka kādreiz sapratīšu, ne vella, tumša bilde. atceros, ka bija daudz darāmā, vēl vairāk tika plānots, kā visu darīt, kā rezultātā tukšs mēnesis. iesākumu vairāk kā pabeigumu. ekstrēmi - lielajā salā ar kājām atnākt mājās no kondženes. lai būtu ko mazbērniem stāstīt, ja? mani akceptē kā erasmusnieku
februāris - man tipiskās februāra skumjas, nederīguma sajūta, par daudz jāraksta, auksta akadēmija, gastrīts, gari gulēti bastoti rīti un dažreiz priecīga saule. zināma holande, staigāju uz teātriem, koncertiem. ai, nekā vairāk.
marts - iegūstu brilles, skaidrs skats. pasaule mostas, atmostas arī mans gads. dzeru kā neprātīga. rakstu notis, pārrakstu notis, kopēju notis, ārprāc. un tad nāk TAS - man pirmais 'gandrīz solo' koncerts, līgumi ar KKF, mūzikas saules konkurss, nevarība, steiga, steiga, steiga, kas izsprāgst koncertā un aizbrauc prom. bet tas jau nākamajā mēnesī ;)
aprīlis - pirmās sešpadasmit dienas ir spānijā, ir portugālē, ir francijā, ir andorā un ir vācijā. ir saulē, ir draugos, ir pilnīgā vieglprātībā. atgriežoties mājās, ar rogu atkal esam iemīlējušies, pavasaris sauļojas, talkas un mēģinājumi. man liekas, ka bija priecīgi
maijs - sesija, ja, sesija. dažreiz ir kino, bēgšana uz rogas būdu, vasara nāk virsū, eksāmeni ir izcili, pirmais bridiens ūdenī, pirmais aliņš zaļā zālē, saulei kutinot degungalu. sesija ir mans mīļākais gadalaiks.
jūnijs - mani uzņem utrehta, prieks ir mans liecinieks, apdegam saulē, apbraukājam latviju, dziedam skolas laika himnas un dejojam vasarā. jāņi sāremā, kur veldze no karstuma, arī uz alūksni aizbraucam, bet es atkal iestiepjos nākamajā mēnesī
jūlijs - vasara. festivāli, nevienas nedēļas nogales rīgā, varbūt par daudz alus, un iesākums lielākajam projektam - vedējmāte. jāpiemin bbp kā foršākais, nekas, ka pops. un sāku baidīties no aizbraukšanas. nedaru neko, neko, neko, kas man tik ļoti patīk.
augusts - kāzas vedējmātes statusā un lēnīgā mantu kārtošana. andrejsalas plenērs, aha, foooršs bija. projekti KKF un atkal dusmas ir latvijas vājprāta birokrātiju. es gribētu atgriezties augustā - kņudoņa vēderā, karsti, andrejsala, ritenis un skaļš placebo. mēneša vidū aizbraucu
septembris, novembris, decembris - holande, rotterdam, pieter de hoochweg 114b

gads mani aizveda uz pireneju pussalu, izmētāja pa vāciju un franciju, iespēra uz 9 dienām londonā, un lika dzīvot holandē. ko vēl?

mūzika - tunng, salsa un pašdarināta elektronika
filma - science of sleep
cilvēks - thanos (re, es pateicu skaļi) un soņa
vieta - malaga, porto un amsterdama
notikums - the killers amsterdamā, kāzas, utrehtas diennakts, un spānijas trips

holandi es atstāju tukšu, jo nezinu, ko teikt. tas viss vēl ir manī. es taču atgriežos
 
 
troksnis: tunng - woodcat