nedaudz par īsu
29 November 2006 @ 08:26 pm
tas viss 3 eur veertu kreklinju deelj  
H&M veikalaa shodien kaut kaada drausmoniiga izpaardoshana, tikai triis stundas, no septinjiem. intereses maakti ar kalvi aizdevamies turp, kaadas piecas sminuutes no codartiem, nav zheel. pie veikala staavam milziiga puulja malaa, visi kjeerc, kliedz un gruustaas. nemanot pashi kljustam par puuli. nu labi, nedaudz miiliigaak sastaajamiesm, bet ir ok. un tad, un tad, un tad
-
bljaushana un stumshanaas, es pazadeeju kalvi, nokljuustu puulja viduu, saap, nevaru nostaaveet, liekas, ka mirshu un taa taalaak. atbrauc menti, meegjina kliedzeet puuli, bet cilveekus, kas kaa kapitaalismaa augoshs dziivnieku bars redz tikai "leeti pirkt", tas pilniibaa netraucee. man priekshaa nogjiibst sieviete, raud mazi beerni, meegjina tikt aaraa, iespejas nulle. atbrauc aatrie, bet pie cietushajiem nevar tikt klaat, menti kjluust nikni un pashi spiezhas puulii, kaa rezultaataa pazuud jebkaada sajeega, kur zeme, kur gaiss.
un tad trakaakais - vienai musulmanju meitenei, meegjinot tikt aaraa, noraujas galvas lakats. taadas shausmas un vaajpraatu cilveeka aciis nebiju redzeejusi..
beidzot menti ir izciiniijushi uzvaru un puulis kljuust briivaaks.

pieeju pie policista un prasu
-can you please tell me in english, what is going on?
-you have to go there!
-WHY?
-becouse i say so!!!

nosmejos par dusmiigo, tomeer krietni pievilciigo kaartiibas sargu, zvanu kalvim - naac man pakalj. riteni nevaru pastumt - saap labaas rokas lociitava.

//lieki piebilst, ka izpaardoshanu atceela