nedaudz par īsu
14 April 2005 @ 08:27 pm
 
eh, sanāks tā pagarāk. nezinu, kāpēc, bet šodien hokejs mani nepavisam nesaista, tāpēc ar olē-olē fonā nolēmu beidzot pastāstīt, kā ta man gāja pēdējās dienas.
šitā-
ilgi un gari, mazgulīgi un mācībnīgi, priecīgi un jaukumīgi, senaizmirsti un atminīgi, jaunīgi un nepieredzēti, - visnotaļ labi.
(eju uzvilkt ko siltāku - no saldējuma kokteiļiem paspēju nosalt)
otrdien biju uz "S.Šķ." ierakstu, pēcāk pie andras un kristapa, kuru divas istabas komunaļņikā ir vienkārši manas sapņu telpas piepildījums. skaisti. viens no jaukākajiem pasākumiem pēdējā laikā. ilgā pēdējā laikā.
kā mēs visi nospriedām, ka sen nebijām visi bijuši tā kopā - grupa, līva un es. jaukie mājas saimnieki. ģitāra un klusiņām nodziedāta Stairway To Heaven (visus pantiņus atcerējāmies!), jaunā Lukša "urlu balāde" (smieklīgi bezgala), saules zaķīši sejā un Sālarmaizis. un vēl un vēl un vēl! atcerējāmies visvisādus braucienus - uz salu, uz gauju, uz būdu.
eh, vispār mēs esam forši. :)
trešdien agri agri cēlos, samācījos harmoniju. nedaudz palika brīvs laiciņš līdz lekcijai, nolēmu ieskriet Stokmanā (nu zin kā - tepat blakus akadēmijai). uff, kas tā bija par kļūdu! lai nopirktu mazo brūno žaketi, bija jāpavada pusotra stunda (rindas uz pielaikošanas kabīnēm, uz kasi un neprātīgi pūļi VISapkārt). vāks..
pēc akadēmijas atgriezos pie andras un kristapa, vakara jaukumi nebija zuduši. ... brrr, baigi gari jāstāsta.
labi, beigās ar rogu mājās, saldējuma kokteiļi, mammas dz.d. (kas bija otrdien) pasvinēšana. ap vieniem ielīdu gultā ar slapjiem matiem, un gandrīz tūlīt aizmigu (roga jau to bija paspējis izdarīt). saldi, saldi, saldi.
nu bet šodien! šinī kapitālajā un burvīgumīgi burvīgajā laikā man akadēmijā bija jāpavada tikai stunda, so - visa diena mana! nopirkām kikī vijoles kasti, pasauļojām degunus krastmalā un noberzu peciņas.
bet nu vispār - TIK jauka diena! tikai maza ēniņa tāda, ka nebraušu uz alūksni. dikti jau sagribējās - ezers, saule, svaigs gaiss, armands, bet nu neko. palikšu rīgā, kas ir pavisam labi - sestdien jāiet uz Liizi svinēt tās dzimšanas dienu. kā Ligita smējās - krogam sestdien būs jābūt no gumijas, jo pavisam oficiāli pieteikušies ir 80, bet neoficiāli 200 cilvēku. kur tik daudz var ietilpināt - nāāāzinu.. :)
gribas samidīt un dziedāt, un dejot. smaržot. :)

p.s. man ir 9 (!) hiacintes! un vēl - matu gumijas ar vinniju pūku.
 
 
palēciens: beidzot!
troksnis: bija olē-olē