strudirudiru
strudirudiru
- 7.9.12 21:38
- maizīte ar ābolu pildījumu
4 olas
2 glāzes cukura
2 - 4 glāzes miltu (atkarīgs no mīklas šķidruma pakāpes)
2 glāzes rugušpiena(kefīrs)
pusīte tējkarotes ar sodu
kāds šķīvītis ar smuki sagrieztām ābolu šķēlītēm.
olas ar cukuru smuki sajauc kopā, pieliek miltus, patom rugušpienu, sodu un visbeidzot ābolīšus.
Pannu izsmērē ar sviestiņu un izkaisa ar mannā. Pēc tam sagatavoto mīklu ieber no bļodiņas pannā un šauj iekšā krāsnī.
Lai labi ceptos, tad vajadzēs kādus 200 grādiņus. Var uzskatīt, kad plātsmaize ir gatava tajā brīdī, kad produkta virsma ir smuki apbrūnējusi.
pē. es. Mīklai pirms likšanas iekšā krāsnī jābūt apmēram tik biezai, kā cepjot biezās pankūkas.
-
0 rakstair doma