engelitis
engelitis
::.:..:..

Augusts 2011
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

engelitis [userpic]
Kad mēs bijām jauni... :)

Vakar aizvilkos līdz Saksofonam uz panku konci. Tā viss mainījies! Gandrīz neviena pazīstamā. Agrāk, lai kur gāju, visus pazinu un jutos kā mājās. Tagad tur publikas lielākā daļa - mazas, spiedzošas meitenītes, kas lēkā skatuves priekšā starp sasvīdušiem apreibušu puišu ķermeņiem, kuriem pilnīgi pohuj, ka pogo kopa ar meitenēm. Viena lido pa gaisu, otra... Un es arī pie tām divām Drunk Punk dziesmām, kuras nepalaižu garām. Tā nomaucos, ka pat neviens nepalīdzēja piecelties, līdz piedzērusies paziņa ar ļenganu roku meģināja pati noturēties kājās un vēl mani piecelt. Tad vēl stulbo krievu šaudīšanās ar pistolēm.
Laikam palieku veca.
Kāds puikiņš ar pieciem pīrsingiem lūpā un nezin cik vēl visās pārējās sejas daļās, kautrīgi pienāca un teica savai meitenei un manam draugam: "Šito tanti es redzēju draugos video, kur tie menti moka. Bija žēl. Ja es būtu tur bijis, visus viņus izdr..." - Jaukumiņš! :)))
Tā viš i - vienmēr tā zāle ir bijusi zaļāka un debesis zilākas. ;)

Comments

Nu jā, tā jau mēs arī domājām, ka publika tur būs tāda, kā aprakstīji - tāpēc nepienācām... :)

Nepietiek ar to, ka tas bija pasākums, kurā PAT Anete dzēra?

Nu jā, vo, baigais sasniegums, ne? :)) Ticu, ka dzēra - tāpat kā pie frančiem toreiz un tāpat kā pie Anetes mājās (pirms tam iesākot Andrejsalā)... :)