Ikdienas pieturzīmes

21. Septembris 2006

21:15 - Šīš otrdienas rīts..

Otrdien no rīta satiku stacijā viņu un pat nezinu kādas bija manas emocijas. Zinu tik to, ka pa ceļam uz staciju pie sevis nododmāju- un ja nu tur būtu viņš? Un bija arī..
"Uz kurieni tu?"
"Uz Valmieru.."
Savstarpēji smaidi, pieklājības frāzes, ja būtu bijis vairāk laika, varbūt ilgāk parunātos, bet steidzos pirkt biļeti.
Vilcieni pienāca gandrīz vienlaicīgi. Uz vienām sliedēm vilciens uz Rīgu, uz otrām- uz Valmieru. Katrs uz savu pusi, palika tā mazliet dīvaini.
It kā kaut kas nebūtu tā, kā tam vajadzētu būt. Uz vienu brīdi man radās sajūta, ka esmu nepareizajā vietā un nepareizajā vilcienā.. bet tas bija uz brīdi. Un ne vairāk, es neļāvos sevis ķidāšanai. Malacis, meitene! :)

21:16 - Valmierā..

Pirmais mēnesis būs jau beidzies un arī laiskais sākums cauri. Šodien lekcijās sapratu, ka viegli vairs nebūs. Pēc jubilejas nedēļas būs traki, jo apmēram vienā laikā ir jābūt gatavām prezentācijām masu komunikācijā, socioloģijā, kā arī sociālajā psiholoģijā ir jāuzraksta referāts ar visu pētniecisko daļu, anketām un pēc tam jāprezentē. Njā, rodas sajūta- kur gan esmu iepinusies! :D Bet kā vienmēr šādos brīžos- supergirls don't cry! :)
Bet dzīvot šeit ir jauki, man patīk. Vakar stāva gaitenī bija improvizācija par boulingu (plastmasas pudeles+basketbola bumba), tā ka ir ok! :)

21:25 - Rudens pasaka..

Gribu krāsaino lapu paklāju uz zemes, nesagrābtas lapu kaudzes, vien pilnu zemi ar košām lapām, kuras var izmētāt, kurās iekrist..
Gribu sajust patīkamo, rūgteno rudens gaisu..
Sasildīt rokas košos cimdiņos..
Ietīties lielā šallē..
Staigāt pa mežu un elpot, vienkārši elpot rudeni..
Uzvārīt kakao..
Iededzināt sveces..
Par spīti drēgnumam atradīšu vēl saulainu dienu vasaras svārkiem..
Atradīšu laiku kādai labai grāmatai, dzejai, filmai.. varbūt pasakai?
Uzrakstīšu savu pasaku.. nu tādu, lai ir pa skaisto..
Nodejošu atvadu koncertu, bet dejām atvadas neteikšu..
Ļaušos vējam..
Padarīšu rudeni par visromantiskāko, brīnumaināko un īpašāko gadalaiku.. :)
Powered by Sviesta Ciba