izelpa

May 20th, 2012

10:40 pm

Tikko braucu no svētdienas vakara misijas, iebraucu Valdemāra ielas Rimi. Noguruma stadija: nākot laukā no veikala un kāpjot mašīnā, gandrīz iekāpu citā blakusstāvošā mersī. Oops.
Kas ir svarīgāk: šovkar ļāvu sevi izklaidēt radio, nevis ierastajiem mūzikas diskiem, kur pati esmu sametusi savu mūziku (iedomājos, ka tā varētu būt neapzināta daļa manas 'ļaušanās' politikas, kuru cenšos piekopt ik pa laikam). Līdz ar šīs nedēļas maksimalitāti daudzās tematikās esmu kaut kā izsitusies no sliedēm - mūzikas klausīšanās ziņā, seriālu skatīšanās ziņā. Šodien pirmo dienu pa ilgiem laikiem skatījos seriālu. Un mūziku klausīties diezko negribas šajās dienās - vismaz ne izvēlēties, jā, drīzāk izvēlēšanās ir problēma.
Tad nu braucu no Rimi, skanēja SWH Rock, un ieskanējās Eagles - Hotel California. Siltais gaiss lidoja caur mašīnu, vienā brīdī viss palika viegli un skaisti.

Dziesma skanēja tieši līdz stāvvietai, un tas viss uz mani atstāja ļoti ilgpilnu čilla sajūtiņu, kādu šonedēļ gandrīz vai neesmu jutusi (Vai es jums stāstīju par to, kā viena sauļojos uz skaistas Mežaparka mājas jumta, kamēr apakšstāvā cilvēki rosījās? O, tas bija burvīgi!), kas mani ir iedvesmojis atkal pavēlēt mūzikai un šim vakaram.
Šovakar skanēs Eagles, es reizēm tik ļoti varu pavilkties uz šāda veida bērnības mūziku - Eagles, Smokie u.c. Tad gan viss ir silti, pat vienai esot. Eh. Sūtu jums labu vaibu no šejienes! VISIEM! (man vienkārši tiešām šobrīd ir pietiekami daudz, lai dalītos; šīs nedēļas laikā uzkrātie karmas punkti dod iespēju dalīties)

Vienīgi vajadzētu kaut kādus pierādījumus tam, ka šis viss ir īsts, piemēram, fotogrāfijas, protams. Pēdējā laikā reti sanāk spiest to podziņu, bet nekas. Gan paspēšu! :)

In other news - mani pleci ir pārstresojušies, varētu pārstādīt nedaudz zemāk. Kā var ērti un efektīvi pats sev novērst muskuļu saspringumu?

10:57 pm

Gribu iegulties zālē, gribu kaudzi sviestabumbu (ir tādas dzeltenas, apaļas un superīgi smaržojošas pļavas puķes, nezinu, kā tās sauc oficiāli, bet mana iekšējā bērnība vienkārši smilkst pēc tā!), un tad vēl to visu kaut kā pierādīt sev, noticēt. Bet varbūt nevajag? Noticēt, I mean. Varbūt ir ok dzīvot šādā sapnī, kas ir tagad?

Varbūt šovakar beidzot/atkal Tree of Life?

11:31 pm

man kaut kā mēdz šķist, ka mani mati ir saistīti ar to, kā jūtos. šobrīd - pavisam lokaini un nedaudz wild.
Powered by Sviesta Ciba