Pirmdiena, 17. Jan 2005, 18:35

jaukas briivdienas pavadiitas, nemaz nemaaku pasaciit, ka atkal tik daudz ko jaunu ieguvu(tas nekaadi nav saistiic ar atlaideem veikalos, nebiju iepirkties:)) un sapratu( runa veel joprojaam nav par veikaliem:DDD..:)pavadot kaadu ilgeaaku laiku ar kaadiem draugiem tu vinjus labaak iepaziisti..visaadas ipasiibas, raksturu un taas juutas, kas ir tev pret vinju mainaas..:)))))kaspars man maaciija speeleet gitaaru un tad vinju iepazinu kaa riktiigu skolotaaju:DDD un tas bij smiekliigi:)tik jociigi jutos, jo bail tak, ka sanaaks, ka neko tajaa muuzikas jomaa nesapratiishu:)bet kaut ko jau sapratu..tik gitaaru rokas nenjeemu, jo man veel nadzinji par garu;)))
un tad veel taadu interesantu lietu, kaa asho stopeesanu izdariiju un 7dienaa 3 stundas biju riigaa, - iemesls- lai buutu mateja dievkalpojumss;)DDkruta- aizbraucu ar stopu ar kastic un peec 3 h maajas;))un tieshaam man patika buut riiga;)))
laasminja, neslimo;)veseljojies:DD
ruuuutinja, ....ko lai sakaa. man atkal sonedeelj ar vinju jacensas sadziivot:)
Teet, lai svetiibaam bagata sii nedeelja un viis, kas notiek- lai ir Vinja praac:)))))

Pirmdiena, 17. Jan 2005, 19:22
[info]madite

lai dzirdeetu ivetinjas balsi es ar butu ar m ieru 7dien stopiem uz mateju:D

Pirmdiena, 17. Jan 2005, 21:04
[info]kaspars_e

Tur vareja dzirdeet ivetinjas balsi?? :)
aber bija mums EMO un svetigi braukt uz Riigu... gribeejaam tachu kopaa uz kaadu Dievkalpojumu kopaa aiziet... un paldies Eliiniitei par kopaa braucienu uz Riigu, un vispaar par visu visu jauko, miiljo :)

Pirmdiena, 17. Jan 2005, 21:11
[info]kaspars_e

Bet Tu vari mozh buut ar mieru otradien ar stopiem uz Vilandi ?? tur dzirdeesi Ivetinjas balsi :) a mozh gribeji dzirdeet citu Ivetinju ... bet toties Matejaa vareeja dzirdeet Maaara un Diaanas Dravnieku balsis... un bija arii Buljkja Andra Bungu speele...

Pirmdiena, 17. Jan 2005, 21:07
[info]kaspars_e

un man bija prieks buut liepaajaa... un man prieks pa taam 3 h kuras biji Riigaa:))

Trešdiena, 19. Jan 2005, 16:53
[info]lasminjaaaaaa: :))

;))))))))))) Censos;))

Trešdiena, 19. Jan 2005, 16:54
[info]lasminjaaaaaa

Nu jaa sonedeel skolaa notiekti nebuusu, jo man angiina, njaaaa baigi traki iisteniibaaa, un ar ZD arii, Tu vareetu kkad atnaakt pie maniems piem, 4 dien, nu jau es juutos bik labaak, ko saki?

Ceturtdiena, 20. Jan 2005, 10:56
[info]kaspars_e

ZD tachu jums jauzraxta....

Ceturtdiena, 20. Jan 2005, 10:57
[info]kaspars_e

Elina buus pie Tevis??? tatad arii pie interneta :)) cikos ?