elfa20


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Avarija
Tā diena iesākās ļoti labi. Satikām vecu draugu, bijušo koleģi. Viņš pastāstija,kā viņam iet un parādija, ļoti skaistu kanālu vietu, kuru sauc par Ladywalk Birminghama. Tur piestāj daudzi kuģīši kuros dzīvo. Blakus ir cafē un restorāni.
Vēlāk nolēmām doties mājup un vedot atpakaļ kolēģi mēs ar šoferīti nolēmām doties pēc tam pēc maizes un piena. Izlaidām arā E. un ielikām navigācijā Tesco , jo tas bija tuvākais diennakts veikals. bija jau kaut kur 1 naktī. Sākām diskutēt kur ir tas pagrieziens un ieraudzījām zīmi Tesco benzīntanks. nogriesties vajadzēja no galvenā ceļa pa labi. sanāca soferim pāršķērsot joslu ,lai būtu iespēja veikt pagriezienu un no otras puses mašīna ar diez gan lielu ātrumu ietriecās manā pusē..
nostrādāja gaisa spilveni, un sajutu, ka roka sāk sāpēt, bet nu panesami. Kopumā mums noveicās, dabūjām tikai pātagas cirtiena efektu jeb wipsplash. Sprandas sāpes..
Mašīna toties totālā lupatā.. Neejoša. Diemžēl vainīgi bijām mēs, bet nu isti pierādīt ka otrs cilvēks nebija dzēris ar nevaram. Bet nu ko tur.

Saka jau ka varot kko klaimot, bet man nav ne jausmas vai to ir jega darīt!!!! Vai nav vairāk klapatas... so es sēžu mājās jau kādu mēnesi un nezinu, kā būs iet uz darbu pēc šī visa :(

Braukt ar mašīnu kā pasažierim ir lielas mokas. Ir iekšējas bailes un ne tikai, arī ejot vnk pa ielu, kad jāšķērso pāreja... vai vnk iela bez pārejas..

Current Mood:
anxious anxious
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: