Mr. Selfdestruct - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
ELECTiC

[ website | Laika ceļotāja piezīmes ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jaunais gads ar + zīmi 17. Jan 2012|20:40

electical
Rīt gatavošu vakariņas, sen neesmu neko kārtīgi gatavojis, izņemot uz sālsmaizītes ballīti pagatavoju chili con carne sautējumu, sacepu no gatavās mīklas siera un citādus pīrādziņus. Bet rīt vakar man ir jāparāda, ka es protu garšīgi pagatavot vakariņas. :)
Bet tas mani laikam uztrauc vismazāk, kā vēstule, kas tika iemesta pastkastītē un tuvāko dienu laikā sasniegs adresātu, būs awkward moments, bet jauks.
Vakarā iespējams mani uz pāris aliem nolaupīs Hellhammers, un spriedīsim par jauno mūzikas projektu vai pat grupu.
Baigās pārmaiņas notiek dzīvē, baigās, iesākumā dzīvesvieta, tad sieviete, tad kaķis, tagad tuvākajā laikā vai nu mainīšu darbu, vai mani nomotivēs palikt tur kur esmu. Jā pārstāšu darbināt savas stīgas grupā 2tie, kam nav slinkums, 26. janv. Ļeņingradā pēdējais koncis ar grupu. Bet sākšu darbināts taustiņus, ritumus, ģitāru kopā ar Hellhammeru.
Viss mainās, tagad tik atliekt nopirkt automašīnu un tad Ilze ies klosterī, pati tā solīja. :D Vel jāpabeidz grāmata, jo Freakart, jau vāciņu ir gandrīz sagatavojis pirmajam uzmetumam. Daudz, kas jāizdara šogad, un liekas, ka šī gada pirmajā mēnesī esmu izdarījis vairāk nekā pa iepriekšējo gadu kopā. Un vai nav laiks beidzot uzsākt savu biznesu? Ko tur strādāt citu labā, idejas ir pietiekami, vajadzīgs tikai darbs, jāstrādā pie visa.
Nu jā tāds ir mans lieliskais Janvāris, knapi pusē, bet tik daudz visa kā ir izdarīts.

Veiksmi arī jums jaunajā gadā!
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.