Edgars - Puduri 2004

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 3., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:23 - Puduri 2004
Palasiiju citus postus par nometni - secinaajums: ne ar ko neesmu labaaks par citiem, pat sliktaaks.
Nometnee no saakuma dazji mani mazliet sabiedeeja- domaaju ka joks, veelaak "Neliels" paarstegums bija iepaziistoties ar nometnes dienu grafiku - Ceturtdiena Rīta luugshana - Edgars. Uzreiz nodomaaju, ka ir pielaista drukas kljuuda. Veelaak Iveta man nejaushi atgaadinaaja, ka man ir jaavada luughana. Njemot veeraa, ka man ir paniskas bailes no publiskas uztaashanaas, runaashanas un kur nu veel luugshanas, uzreiz atradu sev aizvietotaaju. Tomeer treshiedas vakara pasaakumaa Dievs mani uzrunaaja un es sapratu, ka nedriikst atteikt Dievam. Tas bija man neliels paarbaudiijums. Taa nu es tomeer ar triicoshaam rokaam vadiiju luugshanu. Nekas jau daudz nebija jaadara.
Truuks miilestiibas, sirsniibas starp cilveekiem (taj skaitaa kristieshiem). Pats neprotu miileet. Atliek tikai cereet ka kaadreiz maaceeshu.
Rokas drebeeja, kad seedeeju pie taas lielaas pults un mainiiju diskus. No saakuma jau veel bija jaasaprot kas kur un kaa! Pirmo reizi pie taadas pults seedeeju. Protams taa pults bija krutaaka par muuseejo.
Paldies Dievam, ka Vinjsh muus miil, uzrunaa muus un aicina kalpot.

(4 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]emban
Date:3. Augusts 2004 - 14:53

Advert....

(Link)
Ja Tev ģimenē, radiniekiem, paziņām va draugiem ir dvīņi vecumā no 10-.....gadiem, ienāc emban žurnāliņā, atrodi ierakstu ar lieliem burtiem “TWIN research” un piereģistrējies. Kas būs tālāk, izlasi turpat
[User Picture]
From:[info]dat
Date:3. Augusts 2004 - 16:41
(Link)
vismaz tagad ir kaut kas taac ko Tu esi dariijis!
Naakamnometn Tev buus jau tieshaam jaavada riiita luugshana :)
man kaadreiz riktiigas bailes speeleet uz skatuves bija - bet jo vairaak to dari - jo bailes samazinaas :)
From:[info]andray
Date:3. Augusts 2004 - 17:01
(Link)
njaa, bet lieki laikam piebilst, ka Tu ar visu lieliski tiki galaa. Bez Tevis nevareetu notikt neviens pasaakums, neviena pljaapaashana un slaveeshana, bet vai kaac to iisti zin/pamaniija? Taac ir tas nepateiciigais backstage darbs, bet paldies, ka to dari!
From:[info]aliisija
Date:12. Augusts 2004 - 13:36

:))

(Link)
Tava lugshana bija jauka nemaniju ka tu nervozee:)))

> Go to Top
Sviesta Ciba