Edgars - Izlaidumi 10-jun-2004

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūnijs 11., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:05 - Izlaidumi 10-jun-2004
No riita devos uz Agneses (no jdj) izlaidumu, kas notika 25 vidusskolaa. Negribas jau neko sliktu teikt, bet man nepatika. Tad kad apsveica absolventus, skaneeja meenesniicas sonaate un veel visaadi dramatiskie klasiskie skanjdarbi, kuri ik pa laikam tika strauji paartraukti. Par direktori vispaar nerunaashu - visu izlaiduma laiku sejas izteiksme bija viena un taa pati - ka cietuma uzraugam. Par uzrunaam es neko neteikshu! Uz Agneses izlaidumu bijaam - Ilziite, Lauma un laikam es. Peec izaiduma devaamies pie maniim uz maajaam. Ar Ilziiti izmeegjinaajaam dazjas dziesmas Puurei un uzrakstiijaam ludzinju - es to tikai uzdrukaaju uz datora. Un tad es aatraak devos uz savas maasas Solveigas un Kitijas izlaidumu, kas zinaamaa meeraa bija pretstats pirmajam izlaidumam. Mana maasa dabuuja atestaatu un veel diplomu par maakslas darbu - tas mani priecee! :) a, tur veel bija akordeonsists, kursh ik pa briidim kaut ko virtuozu nospeeleeja. Nebiju domaajis, ka uz akordeona kaut ko taadu var nospeeleet! Peec tam bija fotograafeeshanas. Izteereeju 3/2 filminju. Vispaar man patika tas disks, ko skolotaajs Daarzinjsh bija sagatavojis saviem audzeeknjiem - visaadas fotograafijas un mazi klipinji saakot no 6 lidz 9 klasei. Forshas atminjas:)) ak, kaut man kaut kas taads buutu bijis no pamatskolas. Visumaa diena pagaaja forshi, beigaas galva biku saapeeja - laikam aiz uztraukuma. Diivaini, tad kad direktore sauca skolniekus, kuri sanjems atestaatus, es ljoti uztraucos (gandriiz rokas saaka triiceet un veedera darbiiba strauji paatrinaajaas), likaas, ka ne mazaak kaa maasa. Jotos taa it kaa man buutu jaasanjem tas atestaats. Pashaa vakaraa bija tukshuma sajuuta, nez kaapeec, varbuut taapeec, ka maasa aizbrauca uz Ogri.

(2 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]martonella
Date:11. Jūnijs 2004 - 11:06
(Link)
es jau neko sliktu negribu teikt:), bet taa direktore...:)))) Saakumaa tik maigu, zjuuzjuujoshu un bezmaz vai dziedoshu balsi runaaja tur visaadus "viedus vaardus", bet tad,kad sauca visus peec kaartas,kas atestaatus sanjems, kliedza laikam savaa iistajaa balsii - kaa kjeerciiga vaarna:DDDD Eh,tas bija smiekliigi
Un tas akordeonists... nuu jaa, var jau pirkstus aatri pakustinaat, bet buutu vinjsh kaut kur piaano nospeeleeejis,nu taa mazliet klusaak..:) Esmu Vaacijaa uz ielas dzirdeejusi vienu iistu Krievu akordeona virtuozi - nu baac, nevar nemaz veco, drausmiigo akordeonu paziit. Latvijaa neviens tik profesionaali nespeelee. Un man vispaar ir alergjija pret akordeoniem... ;))) Bet domaats jau labi.
[User Picture]
From:[info]pelliite
Date:11. Jūnijs 2004 - 13:58

hi

(Link)
Tas skolotaajs darrzinjsh nav gaiijumaa Juris daarzinjsh kas maaaca ziimeeshanu...

> Go to Top
Sviesta Ciba