~Otrais dublis~

Post a comment

Eglantine

tete-a-tete

Par blodziņiem

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Hanzanets (pardon, ib.swedbank.lv) īsti 'neielādējas', vipi.lv arī lēni, viss prieks bojājas. Atliek tikai lasīt ātrākos interneta resursus, piemēram, tvnet un orb mistrojumus. Šādos 'kreisajos' avotos gadās uzķerties arī uz 'personīgajiem blogeriem', kuru pašapziņas līmenis mistiskā veidā ir sasniedzis to līmeni, ka tiek izveidots atsevišķs domēns, nosaukums, adrese ar viņuprāt izcilajām personiskajām domām par viņuprāt svarīgiem notikumiem. Tas man lika pafilozofēt par tēmu - cik neadekvāti augstai jābūt pašapziņai, lai maksātu 8.50 pirmajā gadā un nedaudz mazāk nākamajos, hostētu to visu murgu, labākajā gadījumā 'pa čomam' uz kāda draudzīga servera, sliktākajā - apmēram par piecīti mēnesī, ar adresi 'www.karliitis.lv' vai tamlīdzīgu. Apskatot tuvāk šāda tipa ļautiņu 'blodziņus', to saturs vislielākajā mērā atgādina 'vidēja cibotāja' ierakstus ('copy paste' atstāstus no ārzemju rss un 'kompetentos' personīgos viedokļus). Atšķirība tikai tā, ka šis cilvēciņš ir 'buržujs-cibiņš', kurš var atļauties savas domiņas pasniegt noformētākā un īpašākā veidā.

Ir man tomēr arī pozītīvs viedoklis - par tiem, kuri mēģina šo atsevišķi pieejamo informāciju piedāvāt kvalitatīvu un noderīgu, specializējoties kādā konkrētā tēmā. Bez sava 'īpašā' viedoklīša par pilnīgi visām sadzīves situācijām, ar demagoģiski augstprātīgu 'piešprici'.

Ironiskākais atklājums interneta vidē šonedēļ noteikti ir mājaslapa www.penis.lv, kuru, knapi izdvesdams un sarkdams, vēlīgi ieteica kolēģis. Drīzāk gan, viņš bija spiests atklāt saviem gadiem neadekvātās spurgšanas iemeslu.
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba