Vaī

Komplimenti uz ielas, vecāku vīriešu uzmanība (cerēsim, tikai galantas manieres un apjūsma); puiši ~manā vecumā, nū, labi, tie, kas vēl ir jaunieši, praktiski nekad nesāks runāt un nesveicinās pirmie (netā - nerakstīs;D).

Comments

No manas puses tās točna nav galantas manieres... ko, ja tevi tā apsēž ar uzmanību, varbūt man arī uz tavu ielu aiziet (es tā deduktīvi par 80% secināju, ka runa iet par Z. ielu) un pievienoties slavinātāju pulkam? :)
Nē, nav. Es eksistēju tikai inetā un man īpaši nepatīk realizēt šos kontaktus dzīvē:) Ne tāpēc, ka māktu bailes no realitātes, bet tad vienkārši zūd intriga un tā saskarsme... nedefinējās man tā attieksme šodien, bet tā nu ir:)
Labi tevi saprotu - man arī daudz vieglāk ar cilvēkiem kontaktēt rakstiski (pie visa vēl, es esmu stosteklis, it īpaši jau nu glītas jkdzes klātbūtnē). Taču kas attiecas uz intrigu utt. ... es cenšos, lai starp mums nekādu miglas bilžu nebūtu, mīlu vienkāršību un skaidrību. Cita starpā, rau, mani mērķi: iepazīties tuvāk, ja palaimēsies - pārvest attiecības seksuālā gultnē, cik ilgi tev labpatix (man jau nu pirmajam neapnix), bet ja neizdosies - vismaz kādu laiku pabūšu kopā ar man patīkamu cilvēku, arī laix nebūs pazaudēc. Protams, pirmais variants attiecas drīzāk uz fantāziju pasauli, ievērojot tavus aizspriedumus pret vecākiem un gudrākiem tēviņiem. Bez tam, varbūt izdosies uzlabot tev dzīvi, daloties savā pieredzē - galu galā, kaut ko šie 39 gadi man iemācījuši ir.
Dažu labu no šādām atklātībām - turklāt vēl publiskā dienasgrāmatā - ķertu histērija, pieņemu, ka tev smadzenes ir augstāk organizētas (citādi arī neskrīvētu, idiotes mani neinteresē).

April 2015

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Powered by Sviesta Ciba