Sapnis..

...beidzot kinoteātris!! Veselu mūžību aizmirsts...Kino!


Nu, dabūju es to, ko vēlējos. Biju centrā, naktī - un ir tieši tā, kā gribēju. Ar jaukām sarunām, tukšiem tuneļiem, fantastic debesīm, Daugavu un gaismām.. gaismu jūru. Pasakaini... "))) /dreamy skatiens/ Ar jaukām sarunām. Ar saldējumu tukšā stacijas laukumā un citiem našķiem; kur tante man gribēja nozagt mobīlo - "Devu6ka, a vam živa4ki netu??"... Cik labi, ka man ir vismaz viens tāds cilvēks, ar ko:))

Pretī nāca meitene - melna, melna, īsiem svārkiem un plandošu ādas mēteli. Skaisti, bet galvenokārt tā plīvojošās vētras iespaida dēļ.

Comments

aha!
kino, Ja?
un kursh man apsoliija kino?
nu ja......
grrrrrr
Man iepatikās. Mēs iesim uz multeni. Okii? Mans cilvēks uz to negribēja:D Vo bļīīīn, ne? ;))
nez,nez?
Kad?
Mhm, sāksim ar to, ka vakar plxt. 1:00 es nogāju, bet tuktukus tu nedzirdēji un zvans nestrādāja, lai gan brīdināju, ka nākšu:D
Es arī nez nez:) Uz nākošnedēļu gana daudz pasākumu ieplānoti. Beeet... kkādā pirmdienā maybe? Or es nezinu.. + man jāsapērkās grāmatas lasīšanai") Beidzot veldzēšu slāpes:D So, bet to var vēlāk. Tev viss brīvs? Zvērs nav atgriezies?? ;DD
kaa tas varbuut, ka zvanc nestraadaaja? Ko?
nu vot taa?
a es tevi gaidiiju un taa arii nesagaidiiju!
un par to zveeru?
grrrr.....!
Eu, padaram kaut ko?
Hehehe, zvērs")))) Padaram. Es apģērbšos. Un tad es varētu uzmeklēt tevi. Vai ir jāapbruņojas?? Zinkā, manam klasesbiedram ir revolveris un viņš man teica "rokas augšā" un es viņam "man kut". Es varētu ņemt ko aizsardzībai;)
Nu, nezinu, es viņu spaidīju, nestrādāja. Moš gulēja?! :D So, un tā kā tu mani veixmīgi atrāvi no kompja, es aizgāju gulēt, jo diktan nāca sapņi.
aha!
es veel te maaju sakartoshu un dikti tevi gaidiishu:)))
galu galaa man tak briivdienas saakaas:)
un guleet un neko nedariit man jau apnika!

April 2015

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Powered by Sviesta Ciba