Savītis NEjasmīna vaiņags

Nu TĀDI Jāņi............

Comments

Man prieks, ka vismaz tu šobrīd neguli papardēs :)))
Te tiešām nav paparžu un es tiešām neesmu tik apdzērusies:D "Vismaz es".. vai ta' visi samukuši mežā?")
Spriežot pēc vispārējās histērijas par to, ka Jāņos obligāti jāstājas gadījuma dzimumsakaros (turklāt tā nebūt nav senlatviešu tradīcija, bet gan relatīvi moderns jaunievedums), kuru var lasīt Internetā pirms katriem Jāņiem, tad daudz netrūkst. Starp citu, dzimstības bums ik 9 mēnešus pēc Jāņiem rāda to pašu. Kretīni. Savukārt es Jāņu naktī skatos,kuras meitenes nav pakļāvušās šai reklāmai, un uz tām tad orientējos turpmāk ;)
:D Nu tā jau nevar, ar katru. Manuprāt, tā puisim tiek par lielas privilēģijas:DD It īpaši, ja viņš ir pārliecināti poligāms.
Bet tas nav moderni. Vasaras ekvinokcija tiek atzīmēta arī kā auglības svētki. Neesmu droša, bet paralēles varētu vilkt arī ar drīzo raž's novākšanu..hm.
Ak tu debess, pārliecināti poligāms nozīmē vienkārši pārliecinātu egoismu end bezatbildību. Situatīvi poligāms (kad dod, tad ņemu) - tas ir daudzmaz normāli, bet speciāli kā stulbam pusaudzim censties sev un apkārtējiem pierādīt savu vīrišķību, lienot virsū katrai, kurai nērti atteikt... no comment...
Moderna totāla maucība bija pirms gadiem 10, tagad viņa vienkārši kļuvusi par normu. (Zināmu skaudību gan arī jūtu, to redzot - agrāk nevarēja atļauties arī daudz ko visnotaļ normālu.)
Cik saprotu, tad runa ir nevis par ražas novākšanu, bet par viņas veicināšanu :) Bet pirms 700 gadiem neviens nebūtu uzdomājis jaukties ar seksuālām domām šādā tīri reliģiskā pasākumā.

April 2015

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Powered by Sviesta Ciba