Labdarības diena.

Baloži izmirst. Baložus ir jāmīl. Baložus ir jābaro. Baložiem dienā no 2 cilvēkiem vajadzētu atvēlēt 3 batonus maizes (kā mēs to darījām). Par baložu baidīšanu bez īpaša iemesla vajadzētu sūdzēties Dabas aizsardzības biedrībai. Baloži un pīles seko, ja uz celiņa aiz sevis ekot ber drupačas. Ja tu skrien, tie lido. Arī pīles ir jāmīl. Pīles gan nelido līdz, bet tipina - lēnāk kā baloži. Vajag pārvest putnus no viena parka uz otru, lai tie tur kopulējas un veido jaunas baložu kolonijas. Pīles savukārt jāved pēc iespējas tālāk no kanāla. Ar maizes gabaliņiem ir arī jautri mētāties un spēlēt futbolu, apmētāt cilvēkus katamarānos un ārpus tiem. Ja atstāsiet maizi matos, putni jums sekos līdz pat ielai. Ja noliksiet maizi pie kājām, varēsiet kādu no tiem dabūt līdzņemšanai. Ja birdināt drupačas uz kājām - putni jums sekos, jūs mīlēs, gribēs jūsu maizi & kājas. Putni izmirst.. no pārēšanās.

/no sērijas es un puisis-lesbiete uzdarbojas centrā/

Comments

vai vai!
vai tik vinji tie dullie balozhi nav paarvilinaajushi tevi savaa frontee??
es jau ar vienreiz biju labaa sirdc, gribeeju, ka labaak:) gribeeju autooostaa padaliities ar buulcinju, nu taa jau tikai es domaaju!!
peec pirmaa zemee nomestaa gabalinja, shie uzsaaka uzlidojumu, es jau pilniigi taa sabijos:))) un tas nav smiekliigi, kad balozhi uzbruuk!!
:D Nea, mēs vienkārši ņēmāmies, smējāmies, smīdinājām citus un citādi āxtījāmies pa centru.. kā parasti:DD
Ar bulciņām nav ko sākt! Viņi ir mūždien badā. Tur vajag ķerru ar batoniem!! Uhuuu!! ;)
bet nu ar tiem trakajiem dziivniekiem (balozhiem) jau nekad neko nevar zinaat:))):))))
Jā a, tā jau saka, tā jau saka... bet ar "Andālistiem, vilku bērniem" jau ar'!! ;D

April 2015

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Powered by Sviesta Ciba