Dzīvot, lai ēstu
Mans pirmais mēģinājums pagatavot tofu ir tik ļoti izdevies, ka to grūti aprakstīt citādi kā vien "omnomnomnom".
Šķiet, ka gluži nejauši būšu atklājusi šībrīža mīļāko ēdienu, tādu svaigu, Āzijas iedvesmotu sautējumvveidīgo ar tofu, pupiņām un no Latvijas vestajām organiskajām šitakē un, protams, čili pipariem. Turklāt... kādas olbaltumvielas! *salieku somu un dodos cilāt svarus. pavisam nopietni*
Šķiet, ka gluži nejauši būšu atklājusi šībrīža mīļāko ēdienu, tādu svaigu, Āzijas iedvesmotu sautējumvveidīgo ar tofu, pupiņām un no Latvijas vestajām organiskajām šitakē un, protams, čili pipariem. Turklāt... kādas olbaltumvielas! *salieku somu un dodos cilāt svarus. pavisam nopietni*
Comments