There's life - svētkos [entries|archive|friends|userinfo]
re:

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

svētkos [Dec. 24th, 2007|08:04 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]
[mood |kautrīgkājšvīkājošs]

uzdāviniet man tēmu
linkh

Comments:
From:[info]chaika
Date:December 24th, 2007 - 06:42 pm
(Link)
Pastāsti, kā Tu tur tagad svinēsi ZSv?
From:[info]eerenpreiss
Date:December 24th, 2007 - 08:43 pm
(Link)
Mainu tēmu pret aprakstu. Tas ir, Tu man tēmu, es - aprakstu. Njā, un labus Tev.
From:[info]chaika
Date:December 24th, 2007 - 09:39 pm
(Link)
:) Priecīgus! (nupat arī es sākšu svinēt)
Tā arī bija tēma - kā Tu tur svini Juli :)
From:[info]eerenpreiss
Date:December 24th, 2007 - 10:04 pm
(Link)
Labi, būs jau labi, paldies (taču, ja nu ienāk prātā kas vispārīgāks, droši).

Es pamodos. Ja savākšu svētkus, aiziešu uz t.s. Sociālā Eksperimenta organizēto Homeless Christmas Party. Ja nesavākšu, paņemšu vīnu, sieru un tad - a)filma, b)parakstīšanās, c)palasīšanās. A varbūt a+b+c. Labumā ietu jebkura kombinācija.

Un Tavmājās?
From:[info]chaika
Date:December 25th, 2007 - 03:36 pm
(Link)
Labrīt! Kurš no variantiem nostrādāja!?

Manējie bija ar famīliju - n-tie ēdieni, sveces, eglīte, vēlējumi, dāvanas un pantiņi/priekšnesumi - tradicionāli, bet tādi jau tie svētki ir!
From:[info]eerenpreiss
Date:December 25th, 2007 - 03:49 pm
(Link)
he, 'spēku' vietā sanāca 'svētki'. baigie apziņas pārņēmēji (lai neteiktu, parazīti).

Man bija vīns, siers ūn a+c. Ja nebūtu saulgriežu, arī teiktu - tradicionāli.
From:[info]chaika
Date:December 25th, 2007 - 04:10 pm
(Link)
Bet saulgrieži jau bija no piektdienas uz sestdienu, tagad kristiešu...brr, laikam nespēju saprats pēdējo teikumu, bet lai vai kā, neko vairāk par tradīcijām šais svētkos jau arī neviens negaida un visas tradīcijas skan labi. /khm, šitāno manis laikam tomēr izklausās kā tukša mūldēšana, pardon/

Galvenais ko gribēju teikt, ka izklausās, ka Jūlis bijis gana labs un tas ir galvenais :)
From:[info]eerenpreiss
Date:December 25th, 2007 - 04:22 pm

(Link)
Nu labi labi, sajaucu sev galvu ar mēģinājumu atkal neatkārtot ne vārdu 'ziemassvētki', ne saīsinājumu 'zsv', un palūk, pie kā tas noveda - pie ne-sa-prat-nes!

jap, labi bija abie', ticu. Skatījos 'E La Nave Va', ko skaitīji Tu?
From:[info]chaika
Date:December 25th, 2007 - 04:37 pm
(Link)
:))))) Jums tur ziema ir? Nu, sniegs? Mums jau zini, nav - tikai pa kaktiem kaut kur..kādi tur ziemas svētki, tik dzimšanas diena vien sanāk, tici vai netici :)

Pa'imdb'oju, ko Tu tur skatījis - skarbene Tev bijusi. Mans TV fons? - hmm, mazliet raidījuma krējums saldais, tad stāsts par sergeju jēgeru, tad mazliet holivudas mūvīsalduma un beigās tiešraide no vatikāna, bet tas viss fonā, tādēļ varu būt neprecīza.

From:[info]eerenpreiss
Date:December 25th, 2007 - 04:53 pm
(Link)
nekāda tur skarbene, šī ir no tām, kas iemitinās ar sērīgu smaidu virsdegunē.

Ziema? kaut kāda ir - pēdējās naktis bija daži mīnusi, kurus pats neatcerējos uz savas ādas šeit izjutis. jā, un visu laiku migla - tāpēc man bija balti, ha ha hā {triumfāls tonis)!

:) es jautāju, ko skaItīji. Nu, kādus pantus, ar to domāju.
From:[info]chaika
Date:December 25th, 2007 - 05:37 pm
(Link)
Virdegunē - tas ir smīns ūsā, ja? :D Nē, tur kaut kas titānisks, pa traku svētkiem!

Hahahāāāā, tad tomēr arī sniegs? Migla mums arī ir, paldies :P

Āh, lasīt gan es māku, jē-jā, a ko Tu pēc filmas uzdod jautājumu par skaitīšanu, skaidrs, ka man kontekstuāli tikai skatīšanās prātā! Es neko nenoskaitīju - es sāku debates par to, ka skaitīt nav jēgas, jo es jau tāpat neko jaunu neesmu iemācījusies un kāda interese kādam jau n-to gadu pēc kārtas noklausīties kaut ko par tēmu pīrāgam nabagam.. - nu un tad man sāka piesieties ar dziedāšanu (ko es noraidīju), ar asanu rādīšanu (parādīju tādu, kura nevienu neapmierināja), tad nu man tika dziedāts fons un es dejoju gatves deju :DDDDDDD Nu, situ 3deksni un ar pieliciena soli un vienu un otru pusi izpildījos (Tu kā dejotājs varētu spēt pat vizualizēt). Bet vispār skaitīšana bija draudzīga, kad māsa repoja pantiņu, es taisīju bītu un tādā garā.. :D

/attaisnojumam piebildīšu, ka vakar bija pilnmeness, tas arī norāva jumtu :D

//baigi garais koments. piedodiet
From:[info]eerenpreiss
Date:December 25th, 2007 - 06:13 pm
(Link)
sniega nav, bija pilns gaiss sasalušu miglas pilienu, kas reizēm pat viedo sniegveidīgu slāni uz zemes, kas neskaitās, to es saku kā cilvēks, kam metereologa ķēriena gandrīz nav :)

Tad Tavmājās bija performance, kas arī labi, jo pierāda inovācijas elementa klātesamību. Jautri. Bāc, man skauž trejdeksnis! (tātad joprojām atribūti tiek dalīti uz galviņām), taču Eksdejotāja statuss nepalīdz - pieliciena, pielieciena vai pieleciena solis? katram variantam savas iedomas. Bet vajadzēja būt smuki, varēji vēl skandinot grabuli un dejojot savu bītu vienlaicīgi turēt :)

(un gariem komentāriem nav ne vainas, ja cilvēkam ir ko labu un viņš var labi rakstīt)

From:[info]chaika
Date:December 25th, 2007 - 06:21 pm
(Link)
Aaaaa, trejdekšņa man nav (es jau zināju, ka jāprecizē uzreiz), tas tikai tā iluzori tika tipa rokās turēts un piesists pie katra pieliciena. Nu, gājiens tāds, kā Akurāterei izpildot kas meitiņu baltu dara, ja ne krāna ūdentiņš.. :) Pieliciens no pielikt, pieleik pēdu pie pēdas, staigājošais galops..ē, nu jau saprati taču, nē?

Bet trejdeksnis, es domāju ir manta, sen nav nācies rokās turēt, bet tas r viens no 2 instrumentiem, kuru es mīlu tā iedomāti piespēlēt attiecīgos momentos :D /psihi izklausās, aga/

(man jau nav un es neko, bet tā sanāk..)
From:[info]eerenpreiss
Date:December 25th, 2007 - 07:33 pm
(Link)
Skaidrs man tas solis tagad, jā :)

Puišiem, protams, nekādus mūzintrumentus nekad nav devuši, riebēkļi deju autori. Tad nu vienmēr bija patīkami, ja vismaz labs stulmenieku pāris kaktā stāvēja un veste bij' pareizo izmēru (svārkus (vīriešu, protams) tā arī nesagaidīju).
From:[info]chaika
Date:December 25th, 2007 - 11:28 pm
(Link)
Nu es arī neesmu dejojusi nevienu deju ar mūzikas instrumentu, bet mums bija tāda klabatu deja vai kā, tur tādas 2koku plāksnīšu klabeklis bija un man liekas, ka puiki ar tām klabināja. Puikiem arī koku deja bija, kad ar koka mietiem ņēmās - visādi tādi reāli atribūti, beibēm tik priekšauts/lakats augstākā pilotāža.. Trejdeksnis laikam ar padomjlaijaiku beigšanos arī ir beidzies horeogrāfijā, izņemot Pērkonu, protams. Ahh, bet atkal mēs par tām dejām, bet tās dejas man draud izjukt - mēs 4dien deju kolektīva eglīšvakarā bīdīsim runas par vadītājas maiņu. Šausmu lietas, man tādas nepatīk!!!
From:[info]eerenpreiss
Date:December 25th, 2007 - 07:37 pm

atcere!

(Link)
bija, bija arī garie tērpi. tiesa, retāk, un uz mājām arī laikam nedeva.