There's life - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
re:

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Apr. 19th, 2010|03:42 pm
eerenpreiss
es, protams, priecājos arī par to, kas ir (ja vien uzbūvētais nav pretīgāks par parastu ietvi, kā vietām ceļā uz Mežaparku). Stāvvietu panāktā auto aiziešana ir laba lieta, bet ne vienmēr atbrīvotā vieta velodraudzīga :( Paldies par tarifu karti, interesanta.

Pieņemot, ka 'neiespējamais' attiecināts uz celiņu savienošanu - ja nevēlas no ZAMbulvāra sākuma izveidot pagriezienu un tālāk joslu, lai tiktu uz Vantenieka labās puses (kas ir oficiālais promcentra virziens), kāpēc netaisīt līkumu Basteja bulvāris-Bioloģijas fakultāte (ja negrib trambulim traucēt)-Muitas iela-Citadeles iela? Tas reāli prasītu ietvju savešanu kārtībā (paplašināšanu ieskaitot) ap fakultāti un Kornvaldbulvāra pāreju (kas tik un tā tur ir vajadzīga), ja nerunājam par krāsas švīkām. Līkums pat būtu salīdzinoši klusāks un svētdienas braucējiem mierīgāks.

Ja par datiem - kārtējais piemērs tam, ka info tiek vākta un nodota, bet par attiecīgajiem griezumiem CSB acīmredzot nav publiskā pasūtījuma. Citu ziņu kārotājiem jārok speciālie izdevumi (kas pat varētu būt CSB bibliotēkā), vai arī jāatver maks.

Par alko - vēl viens iemesls paškritikai. Un ne tikai laukos, vai tad Rīgā pēc ballītēm esam īpaši apzinīgāki?
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.