dzintars' Journal

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Friday, May 7th, 2004
12:05p - Kā no jauna piedzimis
Šorīt drusku tā kā jūtos no jauna piedzimis. Kāpēc? Tāpēc, ka vakar gandrīz nositos, turklāt pavisam nejēdzīgā veidā.

Vakarā, ripinot no tramvaja pieturas uz savu dzīvokli (bija jau visai tumšs, lai neteiktu vairāk), pie pašām namdurvīm trāpīju kādā bedrē, kuru, pats par sevi saprotams, redzēt nebija iespējams. Viss beidzās ar to, ka mans skrejritenis apstājās daudz ātrāk nekā manas gan ne pārāk smagās miesas un otro reizi mūžā uz asfalta izmetu salto (pirmā reize bija ar velosipēdu). Piezemēšanās notika vēl skaistākā vietā - ar plecu pret trotuāra kanti...

Stāsta morāle? Nekad un ne ar kādiem transporta līdzekļiem nedrīkst pārvietoties alkohola reibumā! Pat ar tādu šķietami nevainīgu aparātu, kāds ir skrejritenis.

Kā par brīnumu, dzīve turpinās.

(2 comments |comment on this)

12:56p - Esmu nonācis grūtībās
Jā, jā... grūtības ir tādas, ka neko lāga negribas darīt un, patiesībā, nav jau arī ko darīt. Izskatās, ka viss būs kā parasti - informāciju par darāmajiem darbiem atsūtīs pēdējā brīdī un tad nu vajadzēs nedēļas laikā izdarīt to, ko varēja darīt visu mēnesi.

Šobrīd atliek tikai vazāties pa dzīvi un meklēt jaunus piedzīvojumus, kurus vēlāk varētu aprakstīt kādā stāstā... bet rakstīt arī šobrīd nemaz negribas.

Tas laikam saucas apnikums.

(comment on this)

1:05p - Par mīlestību
Jau labu laiku atpakaļ nolēmu atteikties no mīlestības. Kāpēc? Tāpēc, ka tās rozā brilles, ko uzliek mīlestība (ja tāda vispār maz ir), ar laiku mēdz nolietoties, un tad, kad visu ierauga īstajā gaismā, ir šoks.

Labāk nemaz nevienam tā īsti nepieķerties, lai pēc tam nebūtu iespēja kaut ko zaudēt. 21. gadsimtā mīlestībai nav vietas - tikai un vienīgi vēss aprēķins cilvēku līdz kapam var novest pa garāko ceļu.

(2 comments |comment on this)

1:16p - Par sievietēm
Šodien kaut kādā interneta portālā (neatceros) izlasīju, ka sievietes ar "bārbijas figūru" esot par 30% auglīgākas nekā tās, kurām vēders ir spējis izlauzties no jostas žņaugiem.

Mazliet padarbojoties ar matemātiku, nonācu pie secinājuma, ka tam ir nozīme tikai tad, ja cilvēks ir nolēmis tikt pie bērnu skaita, kas ir lielāks par 3. Taču ekonomiskā ziņā tam nav pilnīgi nekādas nozīmes, jo to, ko tievā sieviete uz ēšanu ietaupa, to negausīgie bērneļi norij ar uzviju, kamēr ne tik tievā sieviete pati ēd vairāk, taču viņa neuztaisa tik daudz papildus ēdāju. Tas pats ir arī ar audumu drēbēm.

(2 comments |comment on this)

1:25p - Diagnoze
Gribu visus informēt, ka saulē esmu pārkarsējis savas jau tā sažuvušās smadzenes, tāpēc maniem tekstiem nepievērsiet sevišķu uzmanību.

Dievs, piedod man manus vārdu plūdus, jo es nezinu, ko es saku!

(comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba