Pieskaariens dziivei... -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 25., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:00
Protams, ka viss pozitiivisms reiz gaist. Shodien dabuuju no vadiibas. Bet pelniiti. Taapat zinu, ka neprotu, nevaru, negribu utt...pildiit dazhus no saviem pienaakumiem. Nu neesmu es tik talantiiga un citus pierunaat, izklaideet utml.arii nemaaku un negribu.
Bet ir lietas, ko man tomeer dariit patiik. Tachu varbuut tomeer jaamaina profesija, jo naakamais gads nebuus vieglaaks, tieshi otraadaak - buus veel gruutaak.
Ir jau arii veel citas alternatiivas, kaa tik valjaa no dazhiem pienaakumiem, paliekot tajaa pashaa darba vietaa, bet taas man shobriid dziivee nespiid.
Neviens jau arii neprasa,ko gribeetos,kaa juutos, utt... Tik uz priekshu. Taapeec arii teicu, laikamlabaak iztikt bez sapnjiem un tamliidziigaam lietaam.
Galvenais iztureet....

(3 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]just_me
Date:25. Janvāris 2005 - 17:10
(Link)
hmmm...nelaagi izklausaas...kaads tevi apstraadaajis.:( spiid tef tas, ko veelies tikai taalaak... bet tapeec jau nevajag teikt,ka nespiid...
[User Picture]
From:[info]dzhade
Date:25. Janvāris 2005 - 18:27
(Link)
Nu paldies dievam taa saruna bija iisa. Peec tam jau man atkal naaca pretim ar smaidu, tikai man vairs smaidiit negribeejaas un negribas arii veel tagad.
[User Picture]
From:[info]just_me
Date:26. Janvāris 2005 - 14:44
(Link)
nu jaam...vadiiba ir taada tricky fignja...

> Go to Top
Sviesta Ciba