Pieskaariens dziivei... - skaisti

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 16., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:54 - skaisti
Vakar patiikams paarsteigums, izkaapjot no autobusa, - mani sagaida! Shii vieta ir vieniigaa, kur juutos kaa maajaas, kur juutos viena no gjimenes. Fantastiski labi!

Un debesis... zvaigzhnjotas debesis!!!! Es sen nebiju redzeejusi tik skaistas debesis... njaa...Riigaa jau neko no taada skaistuma neizdodas redzeet.... vismaz ne izbaudiit taa, kaa to var te.

(6 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]just_me
Date:16. Oktobris 2004 - 20:02
(Link)
tik mieriigi un labi tas izklausaas!:) jaaam... nu ar shito laikam man jaasamierinaas,ka riigu tu nemiili... bet taa,kaa tu esi iedzimts riidzinieks, man vienalga tas liekas diivaini!:)

nu ta tik baudi!!!:)
[User Picture]
From:[info]dzhade
Date:16. Oktobris 2004 - 20:10
(Link)
Jaa, diemzheel nemiilu un taapeec tur juutos slikti. Bet man jau sen ir taada sajuuta, ka atrodos ne tur, kur vajadzeetu...:):):)
[User Picture]
From:[info]just_me
Date:16. Oktobris 2004 - 20:22
(Link)
nu bet tad mosh vajag to mainiit. krasi un hopaaa...
[User Picture]
From:[info]dzhade
Date:16. Oktobris 2004 - 20:26
(Link)
Nu, ja man negribeetos veel kaadu izgliitiibu ieguut, tad tieshaam mainiitu. bet veel jau kaadus gadus naaksies man uztureeties galvaspilseetaa....
[User Picture]
From:[info]just_me
Date:16. Oktobris 2004 - 20:34
(Link)
bet var tachu kaut kaa patiikamaaku sef sho laiku pataisiit. kaut vai ar konkreetu eerki, ka tad un tad viis... braucu prom... jaam... daudzas pashvaldiibas buutu prieciigas par taadu kaa tevi!:)
[User Picture]
From:[info]dzhade
Date:17. Oktobris 2004 - 14:19
(Link)
Nu man jau arii ir taada klusa doma peec gadiem 10 pazust no shiis pilseetas varbuut uz visiem laikiem. Bet nu taa ir tikai doma... un pagaidaam. Kas to zina, kas dziivee var mainiities.

> Go to Top
Sviesta Ciba