nelien. kas teu te sasodiic mekleejams :))) nee nu ja jau citaadi nevar... - Day

Thursday, August 24, 2006

1:23PM - pie kaiminjiem

jau kuro reizi atgriezhoties no Stokholmas jaadomaa par to pashu - kas tur taads iisti ir it kaa man ne paaraak miiljajos ziemeljos? un tomeer, laba sajuuta.... starp citu, taa arii neesmu sapratusi, kaadeelj tikai dazhu stundu attaalumaa ir tik milziiga, buutiska starpiiba. visaa. dabaa. domaas. cilveekos. mums tachu buutu jaabuut kaut nedaudz liidziigiem. man skjiet, ka eegjiptee krietni labaak vareeja saprasties :) citur tik tuvaas zemees tachu meedz buut daudz vairaak liidziibas. nezinu, laikam jau muusu padomju pagaatne. bet vispaar skjiet, ka ir veel kaut kas... kaut gan shoreiz pirmo reizi man patika - jutos labi un nemaz negribas atpakalj... ech, Riiga, Riiga, kad Tu kljuusi taada...nu - mieriiga?

(comment on this)

2:03PM - vecums?

laikam pirmo reizi dziivee gribu kljuut par mietpilsoni. lai nekaadi veeji - miers, kaartiiba un paarticiiba. laikam vecums. tik nekaadi nesaprotu, kas man buutu jaadara, lai shitaaa notiek?

(comment on this)

4:42PM - lasu Kuchinski

vai die!
"Bijušais nacistu koncentrācijas nometnes ieslodzītais Martins Niemolers, balstoties uz savu personīgo pieredzi, tā aprakstīja cilvēka psiholoģijas līkločus:

“Vispirms viņi atnāca pēc komunistiem, bet, tā kā es nebiju komunists, tad neko neteicu.
Vēlāk viņi atnāca pēc ebrejiem, bet, tā kā es nebiju ebrejs, es atkal klusēju.
Pēc tam viņi atnāca pēc katoļiem, bet, tā kā es nebiju arī katolis, tad tāpat neprotestēju.
Visbeidzot viņi atnāca pēc manis. Neviens neprotestēja, jo visi jau bija paņemti.”

Mūsdienās (..) Čekisti un SS vīri ir pārģērbušies par nodokļu inspektoriem, preses sekretāriem, lielā biznesa stūrmaņiem, nekustāmo īpašumu aģentiem un plastiski smaidošām masu mēdiju zvaigznēm, kas laiski pļāpā par “jauno, brīnišķo pasauli”. Orvela utopija neīstenojās, bet mūsu acu priekšā piepildās A. Hakslija liberālās antiutopijas versija. "

(1 comment | comment on this)

4:46PM - un vel...

– Jūs traucē Jaunā pasaules kārtība. Jums jāpakļaujas profilaktiskai pieres un rokas apzīmogošanai. Neuztraucaties, tā ir parasta formalitāte. Nu jūs ar vienu rokas pieskārienu bankomātam varēsiet ērti iepirkties visos galvaspilsētas supermārketos, apmaksāt telefonu, apkuri, ūdeni un internetu. Bez tam jums tiek garantēta brīva izbraukšana uz visām valstīm, kuru iedzīvotāji ir jau apzīmogoti.
/J.Kuchinskis/

(comment on this)

5:11PM - Saules sisteema saruuk :)

Zinātnieki atņem planētas statusu Plūtonam

Prāga, 24.aug., LETA--REUTERS. Zinātnieki no visas pasaules ceturtdien apstiprināja jaunu planētas definīciju, tādā veidā atņemot planētas statusu Plūtonam un atstājot Saules sistēmā tikai astoņas planētas.

(comment on this)
Previous day (Calendar) Next day