nelien. kas teu te sasodiic mekleejams :))) nee nu ja jau citaadi nevar... - Day

Monday, July 10, 2006

9:50AM - pierobezha

sestdien biju Terehovaa. apskates objekts - piecus kilometrus garaa smago kravas auto rinda pie Krievija srobezas. shausmiigi. 34 graadu karstumaa stundaam, stundaam uz karstas shosejas. tur pavisam nekaa nav. smiltis un asfalts. tik vien kaa pasha kravaskastes eena. un kaadreiz man veel likaas, ka taalbrauceeju soferu darbaa ir liela deva romantikas... njaa.

un es neticu, ka instituucijas tur neko nevar izdariit. nu, neticu. ta nu gan baigaa maaksla pielikt paaris robezhkontroles postenjus.

(comment on this)

9:56AM - veel pierobezha

bet vispaar jau tur aarpraatiigaa romantika. visu celju kodu pirkstos par nepanjemto fotoaparaatu - taadi kadri!!! piemeeram celja posmaa starp... ups, neatceros - kaut kaada Shushlovka vai tml. un Gajevu - nu, pilniiga Krievijas sajuuta. mazas vienseetas, maajelees ar zilizaljiem logu raamjiem un visur veciishi seezh uz lievenja. nekur ieprieksh Latvijaa nebiju maniijusi, ka cilveeki taa seezh uz lievenja :) ai, bet nu vispaar pa skaisto. tik dzilji Latgalee sen nebiju bijusi. nu ljoti sen - skjiet skolas laikaa.

(comment on this)

12:29PM - a.aptieka

"Saules aptieku" zīmolu mainīs uz "a.aptieka"...

nez kapeec shis saasocieejaas ar cibu :)

(1 comment | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day