nelien. kas teu te sasodiic mekleejams :))) nee nu ja jau citaadi nevar... - Day

Friday, November 25, 2005

10:55PM - jau atkal

meloju cilveekiem, kas mani miil...atceras, zvana, aicina. meloju, lai buutu tur, kur mani nemiil, neesmu vajadziiga, tur, kur auksti :( kas taa par bezjeedziigu nolemtiibu? nau speeka izmainiit :((

(2 comments | comment on this)

11:06PM - par peleem

kapeec vienmeer ir taa, ka gaidas nesakriit ar veelaak notiekosho?

cik nau bijis, ka ieprieksh zinot - sagaidaams kas jauks un tiikams, baudaa piemiegtaam aciim jau izteelojies, gaidi, gaidi, sapriecaajies un... un nekaa. izraadaas pavisam citaadi, pavisam vienkaarshi, parasti un/vai tamliidziigi.

savukaart, ja kaut kas baida - vairaakas dienas, iespeejams pat nedeeljas jau shausminies, tricinies un iedomaajies briesmiigaakos variantus - vienmeer (man nudien pilniigi vienmeer) tad, kad beidzot pienaak, izraadaas pavisam citaadaak... pavisam nekaitiigi. (nu, vai arii nepienaak nemaz un taa vietaa notiek kaut kas gluzhi cits)

nu?? vai juus kaut ko par sito zinaat?

(comment on this)

11:21PM - turp. par peleem :)

Violeta un Regnaars

vai nau jauki :)
un visdiivainaakais - preteeji manaam visnelabaakajaam nojautaam vinji izraadiijaas nudien tiirie jaukuminji: zinjkaariigi, smukinji, kustiigi un nemaz nesmird :P laikam tadeelj, ka veel mazinji, t.i. kaamju beebji. toties meita visu peecpusdienu neatiet no buura un ir zinaams miers un iespeejama atelpa. nuss, liidz briidim, kad pamanu tos abus uz rakstaamgalda starp skolas burtniicaam un penaaljiem. kad metos skalji protestet, man tiek paskaidrots, ka vinji labaak juutas briiviibaa, bet ir tachu jaapieskata "esmu atbildiiga", bet "maaciities uz griidas nevaru"... un tad man atkal jaauztraucas par to, vai taada maza pele var nosisties kriitot no bishkjivairaaknekaametra augstuma? un ja nu salauzh kaaju?! kaa taadu vispaar var saaarsteet? taas kaajas taadas - 2x2 milimetri... ech!

ak jaa, par vaardu izveeli - kaa lai tagad paskaidroju koleegjei, kuras vieniigajam deelam (un reizee meitas klasesbiedram, taa kaa viennoziimiigi uzzinaas) arii muusu iemiiljotaa muuzikja godavaards, ka pie mums maajaas shaadi nosaukts kaamis?! hmm... nesapratiis

(comment on this)
Previous day (Calendar) Next day