nelien. kas teu te sasodiic mekleejams :))) nee nu ja jau citaadi nevar... - Day

Thursday, November 3, 2005

12:33AM - special-t-travel

taaaks, nu gan ir jautriiba! tikko beidzu vismaz 20 minuushu telefonsarunu ar ASV (nez cik taada maksaa? :( aaa...par to riit doemaasshu) tagad luuk par ko:

jau otro reizi esmu (it kaa) laimiigais kaadas maajs lapas miljonais (!!) apmekleetaajs (ieprieksheejo reizi biju 50 tuukstoshais, vai kas taads) :) un esmu laimeejusi celjojumu (ne jau pavisam, dalja pasham jaamaksaa) pa ASV un meksiku!!! :))) smejaties? nee nemaz nau tik smiekliigi... redz, kad tas notika izgaajusho reizi, arii piezvaniiju, nosaucu to numuru, iemaksaaju no krediitkartes summinju... un visi vienaa balsii man teica - DURA!!! tas tak ir tikai smalks apkaasiens. interneta viltiiba. aizmirsti par savu naudinju...utt., utjp.
BET - rezultaataa aizbraucu uz Floridu da Bahamaam.... firma izraadiijaas iista, tikai ,protams, nedaudz dranjkjiiga. bija shaadas taadas probleemas, bet nu kopumaa tomeer viss notika un galu galaa par taadiem cipariem, kaadiem mees izbraucaam - attieciigaas vietas buutu gruuti pasham apskatiit.

un tagad atkal!! :)) sonakt! protams, ka nu jau mana paarlieciiba, ka sis ir vieniigais veids kaa vinji vispaar tirgo savus celjojumus, pieaug :))) bet maajas lapaa www.special-t-travel.com staav tam paasham braucienam reaalaas cenas... uiii, da nezinu.

brauciens ir chetriem cilveekiem, izmantot var 1,5 gada laikaa. cenaa viesniicas, kugjis uz bahamaam, iires mashiina da veel shaada taada fignja. avio biljetes uz ASV, protams, ir muusu pashu probleema.

aaaa....atceros kaa man gaaja ar celjabiedriem. ta viizu atteica, ta pashi atteicaas. mainiijaas, a tur viesniicas, viizas un atljauja iebraukt bahamaas katreiz no jauna jaakaarto, utt. utjp. uiii..

bet vispaar rakstiiju tikai taadeelj, lai pajautaatu - vai kaadam nav bijusi dariishana ar kompaaniju special-t-travel??? ja nu ir kas zinaams, iemetiet vaardinju, man te liidz riitdienai jaaizlemj :)

(comment on this)

12:52AM

..."Ja partneri ilgu laiku ir fiziski tiešā kontaktā, ar laiku viņi zaudē savu polaritāti: vīrietis kļūst sievišķīgs un sieviete vīrišķīga. Līdz ar to izzūd savstarpēja seksuāla pievilkšanās. Laiku pa laikam vēlams vīrietim būt vīriešu kompānijā un sievietei sieviešu. Nav svarīgi tas, ko viņi tur dara un ar ko nodarbojas. Šai kompānijās vīrieši savstarpēji kļūst vīrišķīgāki un sievietes sievišķīgākas. Tad atkal satiekoties notiek savstarpēja pievilkšanās, ko izjūt kā kaisli vienam pret otru. Svarīgi tādā veidā barot šo seksuālo enerģiju. Ja sievietē pārāk attīstās iekšējais vīrietis, viņa kļūt pašpietiekama un viņai nav vajadzīgas attiecības ar vīrieti un otrādi."

taaaaaaaks, sapratu, kas man draud. nobijos. :)) bet ko dariit, ja nudien trakoti garlaiko sievieshu kompaanijas?? veel varu buut viena ar draudzeni - bet sievieshu baraa - nu ne... toties ideaali juutos viena starp viirieshiem :)) ko nu?!

(3 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day