nelien. kas teu te sasodiic mekleejams :))) nee nu ja jau citaadi nevar... - Day

Saturday, October 29, 2005

12:03AM

nee nu aarpraac.... tagad es nemaaku pievienot bildiites :((( heeelp!

(9 comments | comment on this)

11:20AM

...skaitlju magjija, energjijas kraashana, ieelpa, izelpa, kustiibas liiganas, ticiiba ziimeem.... eju un briinos. briinos un smejos. ak jaa - veel elpot pareizi, mediteet, nerunaat, nelasiit, neest un nemiileet... nee, pag, to vareeja! miileeties ne. :) pareizi???!!! tak ne prieksh manis... diemzheel :)

(comment on this)

12:10PM

aaaaaaa... te viss leeni notiekas :) atnaakshu veelak...

(2 comments | comment on this)

2:23PM - kljuudas komunikaacijaa, paarpratumi un par sinoniimiem

...miiljotais piezvaniija. kliedziens klausulee: "Tev jaaiet pakalj beernam! jaaiet pakalj beernam! ashi!"... kaadu briidi seedeeju un paardomaaju. triis versijas: 1. vinjsh gribeeja noraadiit, ka paarvietojoties pa dziivokli, beerns paarvietojas pirmais...??? diivaini. nez kapeec? laikam nee. 2. oooo... varbuut vinjsh ir gatavs nepraatiigam sex... tak sen jau gribejaam veel vienu. bet tad jau buutu "jaabrauc", nevis "jaaiet" - vinjs ir taalu... hmmm, arii nebuus. 3. aaaa... vai tik vinjsh ar sho neveelejaas pateikt, ka atkal esmu aizmirsusi beernu pulcinjaa... taa vienu reizi ir gadiijies. tikai vienu. (veelreiz - tikai vienu!!):)... bet es tak neesmu aizmirsusi - veel ir stunda laika...
njaaa... paarak biezhi, paarak daudz ko nesaprotu. izraadiijaas - vinjsh bij kjuudiijies ar pulkstenjiem.

par sinoniimiem - pulcinjus vareetu saukt, piemeeram, par "barinjiem"... jauki! sodien arii - aizskrienu, a tur taaaaads bizhainu, bikshainu un klaigaajoshu jaukuminju barinjsh.... kaa var nepriecaaties!!! kaa var nedomaat, ka dziive skaista!! :)

(1 comment | comment on this)

9:15PM - ir probleema :)

atsuutiija foto no manas jaunaas aizraushanas - ju-jitsu treninja :)) tur redz visu laiku liek mest kuulenjus... un attieciigi ieksh tiem foto dzha seja nekur nav redzama... gluzhi otraadi... :)))))

t.i., preciizaak - dzha tur visu laiku ir gluzhi otraadi... nu kam lai tagad izlielas ar bildeem, kaa bij ieplaanoc? :)))))

(2 comments | comment on this)

10:09PM - par kompromisiem

es tachu galju needu!!! jau otro meenesi... tik labi izdevaas!!! pat oficiaalaas pusdienaas pamaniijos izlaipoties... un te peeksjnji sonedeelj jau divas reizes naakas pakljauties un paarkaapt principus :(
bregovicha koncha afterparty... balkaanu eedieni. es absoluuti paarnjemta un paarpaarcilaata, neredzot ko rokas dara, kraameeju kaut ko uz skjiivja... eeedu...paraleeli runaajos un dzeru viinu. esmu gluzhi citur. citur. ...njaaa... nu labi, njemot veeraa pateereeto energjiju, apstaakljus un situaaciju - to nelielo kripatinju vareetu sev piedot, iestaastot, ka pozitiivo emociju guuzma kompensees taas negatiivaas vibraacijas, kas manii nonaakushas caur sho mazo pikuciiti iepakotu marineetos piparos...
nu bet sodien...!!! :((( aaaa. taadas dienas dzen mani izmisumaa. ciemojos pie vecmaaminjas. vinja tagad viena - gads jau kopsh nav vecteetinja un sodien vinja vaarda diena. taa jau ciinoties ar vainas apzinju par paaraak retiem apmekleejumiem, skrienu, lidoju... kaveeju. vecmaaminja sagaida ar paarmetumu - nu jau cepetis buus atdzisis! karbonaades arii... un paar mani nokriit apskaidriiba - neesmu ieprieksh painformeejusi par savu jauno paarlieciibu. kur nu veel par iemesliem un pamatojumu. aaaaa. ko nu? speciaali mums par godu un par spiiti kaaju saapeem ieprieksheejaa dienaa apmekleets taalais tirgus... speciaali atrastas zinaamaas un labaakaas paardeveejas. protams, visu riitu cepts un vaariits (taa kaa vecos, labos laikos, kad veel bija kam) un tagad, likumsakariigi, laiks publikas atziniigiem applausiem... nezinu, ko un kaa buutu pareizaak dariit, kad ir jaaizveelas neaizvainot soliijumus sev vai vecmaaminju... :( nav nepiecieshams triis reiz mineet, kuru izveeleejos...

re, kaa taa dziive speeleejas ar tevi da pasmejas par tavu apnjemshanos divos dazhaados
veidos... tik ljoti dazhaados :))

(2 comments | comment on this)

10:34PM - liekot sodienai punktu uz i

par atkariibaam - sen jau pamaniiju paari ielai preteejaa maaja kaads liidziigi, kaa peedeejaa laikaa es, cauraam naktiim seezh pie kompja... ja vinjam aizkars paveerts, dziivokliits ir labi paarskataams. man, savukaart, aizkara nau vispaar. agraak izgjerbjoties meedzu izsleegt gaismu, nu jau vairs nee, jo, cik vien biezhi ieluuru ar acss kaktinju, vinjsh veel ne reizi nav atraavis skatienu no monitora... kompis gan tur novietots taa, ka redzams tikai plecs un drusku rokas, da pakausis daljeeji... bet kustiiba redzama. nebiju taa veerojusi. bet sodien pekshnji iedomaajos - ja nu vinjsh ir te!! :) ja nu vinjsh ir cibaa??!! pashlaik. tagad. kad uz vinju skatos... :)))
bet staasts par to, ka, interesanti, ja ne interneta visspeeciibaa, vai tad vinjsh kaadreiz pamaniitu, ka no preteejaas maajas loga uz vinju noluukojas taada... nuu...diezgan puskaila meitene...?? :) un veel - taa vien skjiet, ka turpmaak biezhaak aizdomiigi paluukoshos apkaart! :)))

(5 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day