nelien. kas teu te sasodiic mekleejams :))) nee nu ja jau citaadi nevar... - Day

Friday, October 28, 2005

1:30AM - saakums...

njaaa, JJ dead man ir filmu filma!! ...kaut gan tikko pamaniiju, ka nepareizaa attieksme pret sievieti - tikai un vieniigi kaa sexa obdzhekts :)) daamas paraadaas vien 3x da vienmeer gultaa... :) ja neskaita indiaanietes beigaas...

Current mood: bitchy
(comment on this)

12:26PM - nekaadi nesaprotu

kaadeelj vairaakumam ljauzhu nepatiik, ka citi laimiigi??? atliek tik uz mirkli sapriecaaties, pacelties spaarnos un secinaat, ka dziive briinishkjiiga, lai kaads Tev njemedljenno indiigi ieshnjaaktu: "un ko tieshi Tu lieto?... "; "nee nu Tev brauc jumts!!"; "neiesaku shaadaa kondiicijaa vadiit auto"... utt. utjp.
kameer staigaaju sapiikusi da iideedama, ka viss ir suu... liktenis maita un dziive peleeka, visiem viss bija skaidrs, labi, miers un kaartiibaa... neviens neaiztika:) blaaa...:)))

man gan gribas apkaart gaishus lidojoshus ljaudis... prieku, muuziku un jautriibu... :))) nu kaa var bez taa dziivot, kaa!?

p.s. shameejie ieraksti gan diezgan nebaudaami izskataas, bet gan jau driiz iemaaciishos da atradiishu laiku smukumam te :)

(comment on this)

12:56PM

ak sausmas, nu kaa varu buut tik duma - nekaadi nevaru atrast, kaa te dabuut iekshaa..t.i. pietikties kadam par draugu :(

(4 comments | comment on this)

3:08PM - un tomeer - veel un veel :)

viss jaunais saakas ilgi pirms veel vecais beidzies...
tas noziimee, ka briidii, kad mums veel nav ne nojausmas par to, kaadas, kad un cik buutiskas paarmainjas gaidaamas, patiesiibaa taas kaut kur klusi klusinjaam ir jau klaat...
!!! :)

(comment on this)

6:59PM

:))) njaa... viss ir sasaistiits ar visu. pakustinot vienu krikuminju, saakas taada notikumu, sajuutu un paarsteigumu laviina... o, jaa :)

(comment on this)
Previous day (Calendar) Next day