dobums - o7o7o7 dzenja paarskataa [entries|archive|friends|userinfo]
dzenis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

o7o7o7 dzenja paarskataa [9. Jul 2007|20:22]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
o7o7o7 riic. dzens gulj mamma zwana un jaw akal prasa..kad buusi maajaa?..ehh..pamodinaac i..un nu guleeshana nekaada nesanaak..
pirms braukshanas maajaa domaaju ka jaaiet izdarit pilsonja pienaakums. aizlienos uz referendumu liekas jaw ka wiss buus baig fein bet she tew. paareejies cik tur tie tuukstoshi uzskata ka winjiem newaig ko taadu apmekleet tapee referendums uzskatiit spar neesoshu. jauki.:/
eju uz auteni..a kas tur..autenes tunelii siewiete gulj uz muguras..nekustiiga bet ar atweertaam aceem. ieespeejams nedziiwa. `skaisti`.
iru laimiigs autobusaa..a kas tur akal..blakus apseezhas kaukaac waardiski uzmaaciigs onka. grib runaaties. a es ne. taa izbesiija..baa..onka izkaap un blakus apseezhas siiciic..atluust man kleepii..nu lai jaw beernc gulj. a tad shamais pamostaas un fixi aizbeeg..laikam es biistams.
dzens laimiigs maajaa..tik nekas ka tiehsi kad jaapamet autobuss saak liit lietus. fein jo man naw lietussargs.
aa un jaa wakaraa izlasiiju beidzot briizhiem sadistisko graamat.wismaz kas lietderiigs izdariic.
...un tad weel 6h ieksh live earth...fantastiski. 6h wiskas dziiws un jauks..tikai baa..mamma akal..pashaa feinaakajaa koncerta momentaa atnaka un pazinjo: pagriez klusaak..es taga iehsu guleet...baac. ignore mamma un klausos taalaak liidz iedarbojaas sircapzinja..bet taa wiss ok. aa un tad weel bij bik sarezhgjiiti aizmigt.dzens sagruziijies un diiwainaa kaartaa taas guljoshaas sieweietes aces wislaik raadiijaas..baisi..

..nu jaa..o7o7o7..esot bijis jaabuut laimiigam...kaa tad...
Linkir doma

Comments:
From:[info]geek_girl
Date:9. Jūlijs 2007 - 22:53
(Link)
nu re, vismaz kaut kas notiek! a tas koncis tikai dažbrīd bija labs..tieš tad, kad es pie tevis braucu :> jaa un, kad es iebraucu rīgā, man arī sāka gāzt, bet tas jau 08ajā...