dzejasdienas
14 Septembris 2010 @ 12:14
Taka  
14.septembris
20:00 Dzejas Taka / kafejnīca TAKA, Miera iela 10, Rīga / Ē.Bērziņa, K.Vērdiņš, K.Zeļģis
 
 
Mūzika: Veļas mašīnas ritmi
 
 
dzejasdienas
14 Septembris 2010 @ 12:24
Pārdomas par paldies...  
Paldies visiem, kas atbalstīja grāmatu maiņas punkta norisi, paldies visiem, kas piedalījās kā brīvprātīgie palīgi un, protams, visiem tiem patstāvīgajiem ikgadējiem mainīties gribētājiem, kas nāca mainīties un veidoja īpašo gaisotni teltī!
Esmu sapratusi, ka tieši vecākā paaudze ir tā, kas veido šī pasākuma īpašo burvību - tik daudz dzīvu un īpašu stāstu, sarunu, pārdomu... jo šī paaudze ir no laika, kad grāmatai bija cita vērtība un nozīme cilvēka dzīvē. Un viņi parasti zina, ko meklē un ir tik laimīgi to atrast. Ir prieks dzirdēt tik daudz paldies un laba vēlējumu, un prieks redzēt, ka cilvēki atraduši ilgi kāroto aiziet mirdzošām acīm. :)
Arī pie manis atgriezās grāmata, ko biju pazaudējusi un nevarēju vairs atrast grāmatnīcās... Tā lūk.
Bet kaut kā skumji... domājot par visiem šiem cilvēkiem, kas nāk katru gadu, kas man kā draugi reizi gadā - redzot viņus novecojam...
Bet ceru, ka jaunā paaudze iesaistīsies ar katru gadu arvien vairāk un nenorobežosies no šiem vecākās paaudzes cilvēkiem. Ieklausieties un atklājiet grāmatas vērtību un pievilcību - ne kādas konkrētas, bet grāmatas un literatūras kopumā... tā ir maģija, kas vēl joprojām spēs atvērt durvis un daudzām citām pasaulēm!
Tags:
 
 
Mūzika: Alanis Morissete: Precious illussions