Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

Dunduka ciba

11th February, 2012. 12:35 pm. Krikumi 10-0

Divas lietas, kuras mani nedaudz uzkarināja -

1) "Hesburger" milzīgie reklāmas plakāti Salaspilī ar tekstu "minimega burgers",

2) bet gandrīz palikt krampjos guļam uz ielas lika reklāma "McDonald" logā, kur burgers saka: "Es esmu seksīgs".

Read 1 Note -Make Notes

11th February, 2012. 12:45 pm. Krikumi 10-1

Vakar "Bubamara" paklausījos jaunekļus, kuri (šajā reizē divi sakši, trompete, tuba + bungas) mēdz pārģērbties par večiņām un Vecrīgas ielās uzstāties. "Pielietais Munštuks" pēc noklausīšanās tika atzīts par labu esam - interesanti aranžējumi un aizrautība. Nedaudz mistērija vienīgi par to, kurš instruments simulēja zirga smieklus: "juahahahahā", manām aizdomām krītot uz tenora(?) saksofonu.

Make Notes

11th February, 2012. 1:50 pm. Krikumi 10-2

Kamēr vēl nav sācies futbols biju izgājis mazajā pastaigā pa laukiem un upi. Pa neskarto sniegu ejot Tā skaņa nebija, bet atpakaļceļā ejot pa upi bija tieši īstā "sniegpārsliņu mugurkaula pārlaušanas skaņa" ((c) TrZ). Upe aizsalusi fundamentāli, sniegam uz tās veidojot interesantus ornamentus, bet apakšā vienalga ir pietiekoši gluds ledus. Perfekta izvēle bija tumšās brilles. Sapēdots sniegs un apstājoties klusumu pārtrauc tikai tālumā dunošs vilciens (taisnā līnijā varētu būt kādi 4-5km), kāda par kaut ko neapmierināta vārna un reizēm kāds apkārtnes suns kaut ko rupju (vai pieklājīgu) pasaka.

Make Notes

11th February, 2012. 2:35 pm. Krikumi 10-3

Izlasīju Čestertona "Cilvēks, kurš bija Ceturtdiena". Ļoti mīlīga lasāmviela, lai arī no šodienas skatoties visai paredzama, tomēr atsevišķas lietas ir tā uzrakstītas, ka rodas vēlmi paprasīt Tā recepti, kas tika lietots rakstot.

Lasu Krūgmena "Depresīvās ekonomikas atgriešanās un 2008.gada krīze". Galvenā doma ir, ka mēs visi mirsim. Ja nopietni, tad tas, ko es sapratu ir, ka vairāk vai mazāk, bet neatkarīgi no teorētiski pareizām vai nepareizām darbībām, tāpat lielā mērā viss atkarīgs no Viņas Augstības Nejaušības un par to, kas ir bijis pareizi var pateikt tikai pēc notikuma.

Make Notes

Back A Day - Forward A Day