Kur un ko varētu piedirst?

« previous entry | next entry »
Jan. 19., 2012 | 02:10 pm

Latvieši folklorā dominē subordinācija "piedirst bikses". Bet sakiem man lūdzu - kādēļ bikses ir izpelnījušās tādu godu? Vai tad nekā cita nav, ko varētu piedirst?

Ir taču daudz lietu, vietu un paņēmienu, ko varētu piedirst.

Iz dzīves zinu pastāstīt, ka pazīstu vienu cilvēku, kurš , kad ir galīgi piedzēries, pamanās kaut ko piedirst. Kādā varen smalkā pasākumā cilvēks pamanījās ieriktēt savu kluci rakstāmgalda atvilknē. Tas pats varonis tādā pašā stadijā zinājās padarīt šo lietu arī uz veļasmašīnas. Nevaru saprast, kā to var dabūt gatavu, bet tas tur bija. Klīst nostāsti, ka pa ceļam uz mājām no kāda pasākuma, ģērbjoties koridorā un neviena nepamanīts(!), brūnais tika iekabināts kādas kundzes zābakā.

Reiz kādā tramvajā suns padirsa turpat manā kāju priekšā. Esmu redzējis piedirstu kafejnīcu (Vecrīgā ir tāda glauna vieta kā ) Kā būtu ar iespēju piedirst strazdu būri? Vai neatliekamu vēlmi - piedirst vannu divas reizes pēc kārtas! Un trešo kluci nolikt blakus (pēc krāsas - kāds cits to paveica), turpat blakus (problēma bija. tualete nestrādājā, bet rosolam laikam bija vecs krējums pievienots). Un kādēl kluci skalot prom, ja viņš tik veini iederās uz blāvi beišā vannas fona?

Domāju, ka "kaut ko piedirst" varētu visai pamatīgi konkurēt ar tagad tautā populāro plankingu. Un raugi tālāk - piedirst varētu arī akvāriju. Kādēļ gan to neizdarīt motorlaivā? Un tad to nosaukt - "piedirstā motorlaiva". Un ko tad sliktāka būtu mikroviļņu krāsns vai virtuves kombains? Kādēļ gan to neizdarīt bibliotēkā? Vai nebūtu lieliski, ja Pļavinieku 9-stāvene sarunātu kopīgam pasākumam - ņemt un visi nama iedzīvotāji plkst 18:00 atver vaļā savus dzīvokļa logus un kopīgi pakakā? Lai netrāpītu viens otram uz galvas un netērētu naudu siltā ūdens izmantošanā un šampūnam, var vienoties par pamīšus izkārtojumu.

Ziniet, manuprāt cilvēkiem trūkst izdomas. Visi mēģina un cenšās būt oriģināli, ka ir aizmirsuši patieso nozīmi defekācijas procesam.

Vai jūs esat dzirdējuši stāstu par "111" jeb "Simtu vienpadsmit"? Hā, ja neesi, tad nemaz nestāstīšu. Pajautā cilvēkiem, interesējies. Jo tieši tā (bet tas ir tikai iespējams) tu spēsi sasniegt savas būtības galveno "ho". Ja mēs, kā vienota un pareizā virzienā domājoša nācija vienreiz tā ņemtu un pa īstam saņemtos, ekonomiskā situācija valstī uzlabotos. Laikam esmu vecmodīgs vai nemoderns, bet vienīgie, kas nebaidās šo lietu darīt publiski un vietās, kas gan reizē ir, gan nav paredzētas kakāšanai, ir mūsu deputāti, valsts ierēdņi, ministri un vēl daži saiedriskie censoņi. Piemēram, dirst Saeimas kancelē - nu kurš vēl varētu ko tādu atļauties? Nē, tādu nav daudz - tikai reizi 4 gados - 100 drosmīgie sanāk kopā un nebūt ne vienpatīgi, bet kolektīvā - dirš un piedirš. Pie tam - ik pa reizei to novērtē žūrija - attiecīgi paceļot kartītes, ar kurām viņi apliecina - kādā krāsā ir sūds - zaļā vai sarkanā.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {1}

artemzija

(bez virsraksta)

from: [info]artemzija
date: Jan. 19., 2012 - 06:45 pm
Link

Mēs tieši domājām par plankinga paveidu feisšitingu, kur otram jādirš uz sejas, bet tas jau būtu līdzīgs kaut kam, kas redzēts koprofīlijas porņukos.

Atbildēt