Dreamera piezīmes - Perfektums. [entries|archive|friends|userinfo]
dreamer_

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Perfektums. [Oct. 24th, 2004|03:23 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Lielisks]
[music |Massive Attack]

Kur var būt vēl ideālākas pāris dienas vienkāršas atpūtas, lielisku sajūtu un, galvenais, nepiespiestības. Tagad tikai saprotu, ka laimes sajūtu var panākt un kad to izdara, tad laiks vienkārši nepastāv, jo liekas, ka tak tikko bija tumšais piekdienas vakars, kad viss vēl tikai sākās..Tagad dvēsele ir smēlusies nu tik daudz iedvesmas kā nekad un es tikai ceru, ka uzrakstīšu katru detaļu neko neaizmirstot..bet jau tagad rodas sajūta, kad to aprakstīt ir neiespējami.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]skyhell
Date:October 24th, 2004 - 09:16 pm
(Link)
perfekto nevar apraxstiit, jo vienmeer kaut kas aizmirstas un perfektais vnk ir perfekts- to vaardos nevar ielikt..
es starp citu, kad pamodos nodomaaju vienu lietu- esmu laimiiga.. hmm.. jociigi to raxstiit, bet taa ir un labi, ka Tev arii taa ir..
[User Picture]
From:[info]dreamer_
Date:October 24th, 2004 - 10:49 pm
(Link)
Nesen literatūras stundā mūsu skolotāja mums lika priekšā (ak, cik literāri nepareizi :)) palasīt vienu krievu autoru, kurš runā par to ko vajag pilnīgai laimei vai arī kas jums katram ir nepieciešams,lai jūs būtu pilnīgi laimīgi? Tad vēl likās, ka atbildi uz šo teikumu nevaru sniegt, kaut gan domāju, ka tāds stāvoklis var pastāvēt, bet tagad zinu, ka lai sasniegtu šādu stāvoklim daudz nevajag..vajag tikai nepeispiestu gaisotni, visu pārējo mēs paši varam nokārtot.
Man liels prieks, ka esi laimīga! Bet vai vari atbildēt uz jautājumu, kas laime?
[User Picture]
From:[info]skyhell
Date:October 25th, 2004 - 02:25 am
(Link)
manaas aciis laime ir sirdsmiers, kad ir sajuuta, ka neko nevajag, viss ir- arii tad, ja nav nekaa.. vnk buut pasham ar sevi un citiem apmierinaatam.. pilniigi laimiigs cilveeks, protams, var buut tikai tad, kad vinja ir tas OTRS blakus, kas stutee, kad gruuti un priecaajas kopaa ar Tevi, kad viegli.. laime ir tas viss, kas liek smaidiit un nerada izmisumu, kas liek dziivot nevis exsisteet.. bet laimei ir arii otra puse =), bet par to patreiz nav staasts- laime ir prieka, apmierinaatiibas un ljaushanaas augstaakaa pakaape!